ÎNCEPE MUNCA! – Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare, anunță primele măsuri pentru eficientizarea activității în Administrația Publică Locală

11
6675

Imediat ce și-a preluat atribuțiile de primar al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș s-a apucat de treabă. Acesta a luat la pas câteva dintre cartierele municipiului pentru a vedea care este situația drumurilor dar și care sunt problemele cu care se confruntă comunitatea pe care o reprezintă.

Loading...

Mai mult, în prima zi de lucru, Cătălin Cherecheș a oficiat și o căsătorie, fiind ofițer de stare civilă pentru un cuplu băimărean care a ales să își unească destinele în Biserica Sfântul Anton din Baia Mare.

„În urmă cu aproximativ două săptămâni, cu emoție, m-am rugat la mormântul Sfântului Anton, în Padova, iar ieri am avut bucuria ca prima oficiere a unei căsătorii să o fac în Biserica Sfântul Anton din Baia Mare. De asemenea, am început și verificările în cartierele municipiului, urmărind modul defectuos în care s-a realizat reabilitarea drumurilor. Astfel, am fost prezent în cartierul Gării, cartierul Săsar, cartierul Vasile Alecsandri și Valea Borcutului. M-am întors cu foarte multă inspirație și dragoste pentru a munci pentru Baia Mare și băimăreni”, a arătat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare, într-o postare publicată pe site-ul de socializare Facebook.

De asemenea, primele măsuri care vor fi luate pentru eficientizarea activității în cadrul Primăriei Baia Mare vor fi făcute publice în cadrul unei conferințe de presă care va fi organizată mâine, 13 mai, cu începere de la ora 11:00. Evenimentul va avea loc în Sala Europa a Primăriei Baia Mare.

 

ActualMM

Sursă foto: Facebook

Screen Shot 2017-05-12 at 15.07.12

Screen Shot 2017-05-12 at 15.07.30

11 COMENTARII

 1. E nevoie de sange proaspat si de o alta viziune a celor din aparatul Primariei.Astia de acum sunt plictisiti,mositi si asteapta pensia.Trage-i pe linie moarta Cataline,ca nu cumva sa se imbolnaveasca de atata stres si munca.Lui Barbul sa-i areti cum se desprind placile de piatra din Parcul Mara sau de pe podul de pe Culturii,lemnul netratat de pe Podul Viilor care a facut ciuperci negre,felul cum arata intersectia de la Italsofa,sau faptul ca nimeni nu a mai verificat lucrarile de prin oras ( pe Hortensiei,in vecini de el,acolo unde au gasit pomi au pus borduri,unde pomii erau uscati sau lipsa,nu),pe ideea ca nici nu se vor completa niciodata).Pe doamna Eleonora e destul sa o scoti la plimbare in apropierea biroului,pe Republicii colt cu V.Alecsandrii,unde iulistile de 2-3 m au napadit toata zona verde.Haios e ca si in fata cladirii celor de la Agricol-Politia locala,vis a vis de Casa de Cultura iulistile napadesc fundatia cladirii si spatiul verde.Deh,varsta,nu mai vad bine sefii de la SPAU.

  • Pe Hortensiei fac economie de borduri ca doar cum o sa interpretam faptul ca nu pun borduri in locurile in care lipsesc copaci ( sau uscat sau au fost rupti de smecheri).Planul lor era sa nu mai planteze niciodata,mai ales ca exista in oras si un obicei prost,cei care au magazine la parter sunt deranjati deoarece acesti copacei le distrug vizbilitatea la vad,de altfel nu vi se pare ciudat ca exact in fata a cate unui magazin s-au uscat ( probabil de suparare) sau au fost rupti copaceii.Sper ca primarul sa tina cont de ceea ce ii spunem,mai ales ca in aparatul din subordine,din cate se vede,nu se poate baza.Functionarimea din administratie vesnic gaseste scuze,ba ca nu sunt bani,ba ca sunt prost platiti ( sa meargaa in fabrici pe 3 schimburi,la plan de productie,pe 1000 de lei) dar niciodata nu o sa recunoasca ca muncesc in doru lelii.

 2. Prioritar:Universitatea Baia Mare,Parcul Industrial,sens giratoriu Italsofa,reabilitare Piata Mare,Aquaparc.Oricum am pierdut un an in care povestitorii nu au facut absolut nimic pentru oras.Doar trancaneala ca vor pretul apei sa scada si civilizare in anumite rute Urbis,dar toate doar din hamster,nimic concret.

  • Din cate stim nu prea are bani,deoarece inteligentii din C.L. au renuntat la linia de credit,iar ceea ce spui tu se face cu bani,multi bani.Din cate stiu nici nu au fost la licitatia pentru terenul de pe Minerilor,acolo unde se dorea construirea Aquaparcului.Era vorba ca se va face o conferinta de presa cu agenda si prioritatile pentru dezvoltarea acestui oras.

 3. Prioritar e construirea unui Parc Industrial.Doar atunci o sa traiasca decent baimareanul si o sa aiba perspectiva.In caz contrar orasul se va depopula si mai mult,iar preturile imobilelor vor fi dictate doar de speculatorii care conving si vand doar investitorilor ( cei care mai detin proprietati si speculeaza cresterea preturilor).Ca doar nu o sa credem ca o cresterea a salariului minim la 1065 de lei a creat un bum imobiliar.Daca ar fi dupa unii liberali ar desfiinta salariul minim,nu de alta dar sa fie amarati care sa lucreze pe luna si pe 100 de euro.Oricum industriasilor nu le place concurenta pe forta de munca,mai ales pe cea calificata,dar in a-i tine pe baimareni in saracie inseamna regres pe toate planurile.

 4. Domnule primar razii pe Craica că sunt prospături iar noi suntem sătui, Râul craica arata incredibil plin de mizerii dezastru ecologic aceasta zona ,doamne ferește de o ruperea de nori iar terenul cu cocioabele a cui este al CFR Cluj de ce nu sunt amendati pentru dezastru doar e terenul lor

  • Ma gandesc ce au facut Rob,Tagarlas si echipa in ultimul an? Nani ? Ca prea mare lucru nu prea se vede ( deh,mostenirea grea)e ca si mandatul lui Man,Ciceu si acum Zetea,numai povesti.Haida,hai.

   • Pai cei doi nu au fost in stare sa faca ceva cu Piata Revolutiei,o mizerie pe langa care treceau in fiecare zi.Sa speram ca primarul o sa bage totul la foc automat si o sa recuperam anul pierdut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.