INCENDIU LA SPITALUL MUNICIPAL DEJ – Cabinetul unei asistente de la secția Psihiatrie a luat foc

0
123

INCENDIU LA SPITALUL MUNICIPAL DEJ  Un apel la 112 a anuntat marti seara in jurul orei 21:30 ca un incendiu a izbucnit in sectia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Dej. In scurt timp, la fata locului s-au deplasat doua autospeciale de stingere ale pompierilor dejeni si o ambulanta SMURD.

Loading...

Ajunsi acolo, salvatorii au constatat ca focul se manifesta in cabinetul unei asistente medicale, a carui usa era incuiata. Impreuna cu infirmierele de serviciu, care pana la sosirea pompierilor au incercat sa stinga incendiul, au spart usa si au lichidat focul in scurt timp. Din fericire, nici focul dar nici fumul nu a ajuns in partea de cladire in care se aflau internati pacientii, astfel incat nu a fost nevoie evacuarea acestora.

Au ars mai multe documente si si aparate electronice din birou, fara insa a afecta activitatea sectiei. Celor doua infirmiere care au incercat sa stinga incendiul le-a fost evaluata starea de sanatate in autosanitara SMURD, dar nu au avut nevoie si de ingrijiri. Urmeaza ca pompierii sa stabileasca cu exactitate care au fost cauzele izbucnirii incendiului, dar primele indicii duc spre cablul defect al unei imprimante.

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.