INCENDIU ÎN ODORHEIU SECUIESC – O casă a luat foc în timp ce doi copii se aflau înauntru. Doar unul dintre ei a supraviețuit

0
100

INCENDIU ÎN ODORHEIU SECUIESC  Soartă cruntă pentru o fetiță de un an și jumătate care a murit într-un incendiu în Odorheiu Secuiesc. Copila era împreună cu fratele ei când baraca, în care se aflau, a fost cuprinsă de flăcări.

Loading...

Două echipaje ale ISU Harghita a fost trimise de urgență să stingă incendiu care a izbucnit, joi, la o fermă din apropierea municipiului Odorheiu Secuiesc, județul Harghita. La sosirea pompierilor, baraca ardea în totalitate.

După ce au reușit să stingă vâlvătaia, militarii au găsit trupul carbonizat al unei fetițe de un an și jumătate. Fratele ei, de aproape patru ani, a reușit să iasă din casă, informează observator.tv.

Băiatul a fost salvat de o vecină care trecea prin zonă ca să ia apă. Femeia a spus că a reușit să-l salveze doar pe băiat pentru că nu a putut intra în baracă pentru a o salva și pe sora acestuia.

Patronul fermei a precizat că cei doi copii au fost lăsaţi nesupravegheaţi deoarece părinţii acestora aveau de lucru la cireada de vaci pe care o păzeau. Este posibil ca focul să fi izbucnit din cauza sobei cu care se încălzeau. Baraca nu era conectată la curent electric.

 

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.