INCENDIU ÎN CÂMPIA TURZII – Peste 80 de persoane afectate, inclusiv copii

0
395
foto: www.libertatea.ro

INCENDIU ÎN CÂMPIA TURZII  Un incendiu violent a declanșat panica în Câmpia Turzii, județul Cluj. Peste 80 de oameni, inclusiv copii, au fost afectați, după ce flăcări uriașe au distrus  nu mai puțin de 15 barăci. Potrivit pompierilor, o persoană a fost transportată la spital, iar alte șase au avut nevoie de ajutorul medicilor pentru că au făcut atac de panică, relatează turdanews.net.

Incendiul de proporții a izbucnit în colonia în care locuiesc mai multe familii nevoiașe. Focul a pornit inițial în zona acoperișurilor și s-a extins cu repeziciune.

De îndată ce au văzut flăcările uriașe, oamenii au fugit, speriați de moarte. Apoi, au sunat la 112 ca să ceară ajutorul pompierilor.

INCENDIU ÎN ARINIȘ – Acoperișul unei case, în flăcări

„Un incendiu izbucnit duminică pe strada Vasile Goldiş din Câmpia Turzii a distrus acoperişurile cu şarpantă din lemn ale circa 15 locuinţe, majoritatea barăci din cărămidă. Incendiul a fost stins, dar au fost afectate în jur de 80 de persoane care locuiau acolo. O persoană a fost transportată la spital, iar alte şase persoane au primit asistenţă medicală la faţa locului, toate pentru atac de panică. Incendiul a fost stins în urma intervenţiei pompierilor”, a declarat Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş.

Locuințele distruse de foc aparțin administrației locale și fuseseră închiriate familiilor nevoiașe. Acum, Primăria din Câmpia Turzii caută soluții pentru a-i ajuta pe oamenii rămași fără acoperiș deasupra capului.

ULTIMA ORĂ – Incendiu la un apartament din Sighetu Marmaţiei

„Incendiul izbucnit în Colonia Goldiş, de la marginea municipiului Câmpia Turzii, a distrus locuinţele ocupate de familii care sunt în majoritate de etnie romă. Sunt peste 80 de persoane afectate, inclusiv copii, şi evaluăm situaţia pentru a încerca să le găsim o soluţie de cazare. Vom găsi ceva, cu siguranţă. Din primele cercetări, pompierii spun că incendiul ar fi fost declanşat din cauza unui scurtcircuit electric”, a precizat primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

În următoarele zile, autoritățile spun că vor face o analiză în privința persoanelor care locuiesc legal în acea zonă.

Sursă

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.