INCENDII – Pompierii au intervenit la stingerea a doua case ce au luat foc la Miresu Mare si Curtuiusu Mic

0
305

De doua interventii au avut parte pompierii maramureseni in aceasta noapte. Alarma s-a dat in jurul orei 23.00 cand un echipaj al Detasamentului de Pompieri Baia Mare a fost solicitat sa intervina la stingerea unui incendiu ce a izbucnit la o gospodarie din localitatea Curtuiusu Mic.

Loading...

Cateva minute mai tarziu, un alt incendiu a fost semnalat la o casa situata pe strada Garii din localitatea Miresu Mare.

Doua autospeciale de interventie de la Somcuta Mare si Baia Mare au fost trimise in zona.

Doua aproximativ o jumatate de ora focul a fost stins.

Din fericire pagubele materiale nu sunt foarte mari.

ACTUALIZARE

Ieri, 09.12, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a trei incendii. Primul a izbucnit în Borșa, pe strada Bogdan Vodă. La locul intervenției s-au deplasat militarii Gărzii de Intervenție Borșa. Datorită intervenției prompte, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului. Al doilea incendiu s-a produs în localitatea Curtuiușu Mic, tot la un coș de fum. La fața locului s-au deplasat militarii Detașamentului de Pompieri “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare și S.V.S.U. Copalnic Mănăștur. Flăcările au distrus 4 metri pătrați de perete de lemn și o ușă de lemn.

Al treilea incendiu a izbucnit la podul unei case din Mireșu Mare. Penru lichidarea incendiului au intervenit pompieii Punctului de Lucru Șomcuta Mare. Au ars circa 3 metri pătrați de acoperiș din lemn învelit cu ondulin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.