ÎNCĂTUȘAT DE POLIȚIȘTII LOCALI – Un sătmărean a fost prins în timp ce încerca să violeze o femeie în vârstă de 70 de ani

0
365

ÎNCĂTUȘAT DE POLIȚIȘTII LOCALI   Un sătmărean a fost încătușat de polițiștii locali după ce a încercat să abuzeze sexual o bătrână. A intrat peste ea în apartament, în toiul nopții, și a încercat să o violeze. A fost prins de polițiștii locali, scrie Ziua de Vest.

Polițiștii locali au fost sesizați telefonic azi-noapte, de către un bărbat care a anunțat că mama sa este agresată de cineva în apartamentul în care locuiește. La fața locului, polițiștii locali au constatat că dintr-un apartament se auzeau țipetele unei femei care, la apariția patrulei, a ieșit afară pe jumătate dezbrăcată, susținând că în casă se mai află un bărbat care încearcă să o abuzeze sexual.

La verificarea încăperii, polițiștii locali au depistat un bărbat îmbrăcat sumar și cu răni superficiale pe față. Acesta a fost imediat imobilizat și încătușat, fiind identificat în persoana lui D.S., de 39 de ani, cu domiciliul în Satu Mare. Femeia care locuia în apartament a fost și ea identificată, stabilindu-se că se numește S.I., de 71 de ani. Aceasta a declarat că bărbatul a intrat fără drept în apartament în timp ce dormea, încercând să o abuzeze sexual.

Cel în cauză a fost predat polițiștilor pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare de domiciliu și tentativă de viol.

 

Sursă info.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.