ÎNCĂIERARE – Bătaie cu furci, topoare și săbii. Mascații și polițiștii chemați să calmeze spiritele (VIDEO)

2
3390

Localitatea Recea Cristur a fost sub asediu în seara zilei de 29 februarie. Zeci de poliţişti şi mascaţi au intervenit de urgenţă, după ce două grupuri de romi din localitate s-au luat la bătaie. În încăierarea generală care a avut loc în zona terenului de fotbal din centrul satului, „combatanţii” s-au folosit de tot ce au avut la îndemână: furci, topoare, bate şi chiar şi o sabie.
Spiritele s-au încins înainte de lăsarea întunericului. Sătenii povestesc îngroziţi că au văzut zeci de persoane care îşi împărţeau lovituri în zona terenului de fotbal, iar femeile cu copiii în braţe, fugeau care încotro. După apelul la 112, spre Recea Cristuri au pornit în grabă zece echipaje de poliţie, atât de la Dej cât şi de la posturile din zona, dar şi un echipaj al mascaţilor de la Cluj.

În total, trei persoane, printre care şi un minor, au ajuns la Dej la spital. Doi dintre răniţi au fost transportaţi cu mijloace propri, iar pentru al treilea a fost solicitat un echipaj SMURD. Chiar şi intervenţia paramedicilor a fost una tensionată, având în vedere că în jurul autosanitarei s-au adunat rudele rănitului, care au făcut un adevărat circ. Mascaţii au calmat spiritele, iar bărbatul a fost transportat la spital.

Mai multe persoane cu vârste cuprinse între 16 şi 50 de ani au fost duse la Dej la audieri, iar poliţiştii încearcă în acest moment să stabilească implicarea fiecăruia în încăierare.

sursă știre, foto și video dejeanul.ro.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.