ÎNCĂ UN EȘEC – După campioană a venit rândul vicecampioanei să bată Știința Explorări Baia Mare

0
304

ÎNCĂ UN EȘEC Meci spectaculos disputat azi în derby-ul etapei a 2-a a campionatului diviziei A1 de volei masculin între cele două vechi rivale, Știința Explorări și CSVM Zalău. Din păcate, după înfrângerea suferită duminică în fața Craiovei, marți seara băimărenii au pierdut și în fața vicecampioanei.

Gazdele au început meciul cu mult entuziasm și au condus ostilitățile la început. De la scorul de 15-14, în tabăra băimărenilor au apărut însă greșelile, care au fost speculate prompt de zălăuani, aceștia câștigând primul set cu 25-21. În actul secund oaspeții au fost vioara întâi și s-au impus cu 25-19.

Explorări și-a revenit în setul al treilea distanțându-se la 5-0, pe serviciul lui Igor Didorciuc. Lucrurile au mers în continuare bine pentru echipa antrenată de Marius Botea și Sorin Pop, care s-a impus cu 25-18, iar mai apoi a câștigat și setul 4 cu 25-16, grație în principal anihilării lui Adrian Gontariu, principalul pericol din echipa adversă.

În setul decisiv oaspeții s-au distanțat încă de la început și, cu toate eforturile depuse, băimărenii n-au mai putut întoarce soarta meciului, pierzând setul 5 cu 15-11.

Partida s-a disputat într-o atmosferă foarte frumoasă, ambele echipe fiind încurajate de galerii.

„Din păcate am obținut un singur punct, deși am jucat mult mai bine decât am făcut-o în partida cu SCMU Craiova. Am început prost setul decisiv și Zalăul, care rămâne o echipă foarte puternică, a speculat acest lucru și a câștigat”, a declarat Marius Botea, antrenor principal Știința Explorări Baia Mare.

În etapa următoare, programată sâmbătă, Știința Explorări va juca în deplasare cu Steaua București.

w31ww93385

Știința Explorări Baia Mare – CSVM Zalău 2-3 (-21, -19, 18, 16, -11)

Explorări Explorări: Kaszap 6p, Cherbeleață 19p, Coasă 10p, Lupu 5p, Didorciuc 17p, Sushko 9p, Domingos (libero). A mai jucat: Râpeanu. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Zalău: Valkiers 2p, Gontariu 27p, Mihalcea 7p, Rudnitsky 11p, Linz 15p, Dal Bosco 9p, Feher (libero). A mai jucat: Bălean 2p. Antrenori: Marian Constantin și Bogdan Nicolae.

Au arbitrat: Tudor Pop și Cristian Șanta (Cluj Napoca). Observator FRV: Ioan Buhățel (Dej).

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.