INAUGURARE DE REVELION – La Romanița Diamond și Gold are loc cea mai spectaculoasă petrecere în noaptea dintre ani (VIDEO)

0
3118
Revelion la restaurant sau în club? Ei bine, amândouă! Anul acesta am pregătit o super petrecere pentru noaptea dintre ani, în două săli! Romanița Diamond – cea mai spectaculoasă locație de evenimente își deschide porțile în noaptea dintre ani, într-un decor de excepție, cu muzică live și un meniu deosebit.

 
Special: Invitat special – AMI, XXL Cover Band, Diana Cârlig și Ionuț Bledea, show de cabaret, Dan Cirț, 3 baruri de cocktail, 1 bar de gheață – open bar, artificii și multe alte surprize!


Separat – All night Clubbin’ în Sala Gold – un super show de muzică și lumini marca DJ Madan & Alexio Cristian.
 
Meniu all inclusive 350 lei/persoană. Informații și rezervări: 0262 287000 sau 0743690771
Loading...

Situat la 4 km de Baia Mare, într-o ambianţa ferită de aglomeraţia urbană, Complexul Romaniţa pregăteşte clienţilor o nouă surpriză. După hotel, restaurant şi piscină complexul va avea în curând şi o sala nouă de evenimente: Romanița Diamond.

Concepută pentru a acoperi o gama diversificată de evenimente, sala se adresează tuturor celor ce doresc servicii de calitate, o atmosfera îmbietoare şi un decor pregătit special pentru fiecare eveniment. Fie că este vorba de o petrecere privată (nuntă, botez, zi de naştere) sau de un eveniment corporate (conferinţă, gală, lansare de produs), echipa Romaniţa va lucra pentru a pune la punct fiecare detaliu al evenimentului pe care îl va găzdui.

Sala de evenimente Romaniţa Diamond va avea o capacitate de 800 de locuri, iar primul eveniment pe care îl va găzdui sala – aflată acum în curs de amenajare – este petrecerea de Revelion 2017. Pregătirile sunt în toi, iar organizatorii anunţă încă de pe acum o atmosferă unică și spectaculoasă pentru noaptea dintre ani, asigurându-se că vor fi acoperite toate genurile muzicale şi gusturile în materie ale celor prezenţi.

Meniul va fi şi el unul special, iar că noutate absolută cei de la Romaniţa au pregătit un revelion 2 în 1. Respectiv, în sală, veți putea participa atât la o petrecere de club, cât şi la una clasică. Va fi amenajat un bar de gheaţă, iar doritorii vor putea să aleagă unul dintre cele 20- 30 de cockteiluri care vor fi oferite.

Petrece noaptea dintre ani în cea mai nouă sală de evenimente situată în comuna Recea, pe str. Europa nr.95. Informații suplimentare se pot obține la nr. de telefon 0743 690 771 , 0262 287 000 sau la adresa de e-mail :contact@hotelromanita.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here