ÎN WEEKEND – Jandarmii maramureșeni vor asigura ordinea și siguranța publică la mai multe evenimente

0
119

ÎN WEEKEND Jandarmeria Maramureş acţionează pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică, în vederea desfăşurării într-un climat de normalitate a manifestărilor artistice, sportive şi religioase.

În acest sens jandarmii în cooperare cu celelalte structuri cu atribuţii în domeniu, se află la datorie pentru prevenirea şi combaterea actelor şi faptelor de tulburare a ordinii publice, identificarea şi sancţionarea acţiunilor de tip infracţional care pun în pericol siguranţa publică.

Vineri, 10 noiembrie, între orele 17:45 şi 20:00, Parohia Romano-Catolică nr. 1 din Baia Mare organizează o adunare publică în scopul sărbătoririi „Sf. Martin”.

Evenimentul se va desfăşura pe traseul Piaţa Millenium – strada Turnului – Piaţa Cetăţii în municipiul Baia Mare.

Între orele 18:00 şi 22:00, în Piaţa Tricolorului, se desfăşoară activităţi artistice pentru aniversarea a 25 de ani de la înfiinţarea Consiliului Judeţean Maramureş.

Sâmbătă, 11 noiembrie, între orele 14:00 şi 17:00, pe stadionul din Baia Mare se desfăşoară meciul de fotbal dintre echipele Minaur Baia Mare şi C.S. Fărcaşa din Liga a V-a, seria 2.

În baza planului de măsuri pentru creşterea siguranţei publice, aprobat de conducerea Ministerului Afacerilor Interne, în vederea desfăşurării în bune condiţii a acestor evenimente, jandarmii asigură ordinea şi siguranţa publică în zona de desfăşurare a acestor manifestări acţionând pentru prevenirea fenomenului infracţional, intervenind în cazul tulburării ordinii publice.

Siguranţa participanţilor şi spectatorilor este prioritatea forţelor de ordine iar în situaţia identificării unor persoane care prin modul de manifestare tulbură ordinea publică sau provoacă la săvârşirea unor acte de violenţă, participanţii şi spectatorii sunt rugaţi să nu adere şi să nu sprijine asemenea acţiuni şi să aducă la cunoştinţa jandarmilor despre asemenea situaţii.

Pentru evitarea producerii oricărui incident nedorit, recomandăm participanţilor la aceste manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112.

Informaţii furnizate de IJJ Maramureş

 

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.