ÎN URMA UNUI PROCES DE FERTILIZARE – Elena Udrea ar fi rămas însărcinată, după două încercări eșuate

2
194

ÎN URMA UNUI PROCES DE FERTILIZARE  Elena Udrea este însărcinată, transmite Antena 3, care precizează că aceasta a rămas gravidă în urma unui proces de fertilizare desfășurat la o clinică din București.

Loading...

Potrivit sursei citate, Elena Udrea este la a treia încercare de rămâne însărcinată, iar cel care a insistat este Adrian Alexandrov, iubitul acesteia.

Despre încercările Elenei Udrea de a deveni mamă s-a scris şi în anul trecut, când s-a spus că fostul ministru s-ar fi aflat, vara trecută, în Grecia, pentru o fertilizare in vitro.

Cu câteva săptămâni înainte, ea mai fusese surprinsă la o clinică de specialitate, însă atunci a spus că s-a interesat pentru o prietenă.

Sursă info și foto.

2 COMENTARII

  1. :))))) nici o litera despre proteste. sunt curios cine da ordine pentru cenzura. orice format de presa cenzurat, mincinos sau demagog trebuie anulat, total.

  2. Domnu Zah, dar dumneata inca traiesti in epica comunista? Presa e libera sa scrie despre ce vrea, mai ales ca nu ii platesti dumneata sa iti livreze stiri. Iti convine ce scriu bine, nu iti convine, scrie mataluta. Nu erai cumva pe la prm? Asa s-ar explica multe :))))) medicamente! medicamente! medicamente!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here