ÎN ULTIMA ZI A ANULUI – Accident cu patru victime la Bistriţa 

0
357
foto bistriteanul

ÎN ULTIMA ZI A ANULUI  Un accident cu patru victime a avut loc sâmbătă, 31 decembrie, pe Valea Ghinzii, Bistriţa.

ÎN ULTIMA ZI A ANULUI O autoutilitară a lovit o altă mașină staționată, în care se afla și un copil mic. Toți cei patru implicați au ajuns la spital, scrie Bistriţeanul.

Loading...

Accidentul s-a produs în seara de 31 decembrie pe Valea Ghinzii. În accident au fost implicate trei autoturisme, unul dintre staționând pe marginea drumului.

Se pare că șoferul  autoutilitarei care se afla în mișcare a pierdut controlul volanului și a intrat în mașina staționată, care apoi a ricoșat în alt autoturism parcat.

În urma impactului toate cele patru persoane implicate au fost rănite și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Dacă în autoutilitară se afla doar șoferul, în mașina staționată erau doi adulți și un copil mic. Șoferul autoutilitarei a rămas prins în autoturism, fiind nevoit să iasă pe geam. Cele două maşini au fost distruse în urma impactului.

„Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării patru victime, un copil  și trei adulți. Inițial a fost anunțată o victimă încarcerată, dar salvatorii au găsit victimele în afara autovehiculelor.

Modulul SMURD a acordat, la locul evenimentului, asistență medicală tuturor persoanelor implicate în accident. După stabilizare, toate cele patru victime au fost transportate la UPU SMURD pentru investigații medicale”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

sursa info şi foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here