ÎN TIMPUL FILMĂRILOR – Un cascador din serialul Walking Dead a murit în urma unui accident tragic

0
210

ÎN TIMPUL FILMĂRILOR  John Bernecker, un cascador din serialul Walking Dead a murit în timpul filmărilor după ce a căzut de la 6 metri înălțime, transmite Variety.

Loading...

Potrivit unor surse, Bernecker a murit la Centrul Medical din Atlanta, după ce a suferit traumatisme grave, miercuri seara, în urma unei căderi. El a fost luat de pe platourile de filmare de un elicopter și dus la spital, unde a fost conectat la aparate, dar joi medicii au luat hotărârea de a-l deconecta.

Bernecker a căzut la mai mult de 6 metri de pe un balcon pe podeaua de beton. AMC a anunțat joi că în urma tragediei au închis temporar producția celui de-al optulea sezon al serialului.

FILMĂRILOR

Bernecker era un cascador și coregraf cu experiență. De-a lungul carierei a lucrat la numeroase proiecte precum „Olympus Has Fallen”, “The Hunger Games: Catching Fire” și “The Hunger Games: Mockingjay” părțile 1 și 2, “Logan” și multe altele.

Suntem tristi sa raportam ca John Bernecker, un cascador talentat pentru „The Walking Dead” și numeroase alte emisiuni de televiziune si filme, a suferit leziuni grave în urma unui accident tragic produs pe platou”, au transmis producătorii serialului într-un comunicat de presă. În plus, biroul din Atlanta al Administrației pentru Securitate și Sănătate Ocupațională (OSHA) a confirmat vineri că a deschis o investigație pentru a stabili cauzele accidentului.

Sursă info.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here