ÎN PROPRIA CASĂ – O româncă din Marea Britanie a fost omorâtă cu bestialitate de un bărbat pe care îl cunoştea

0
413

ÎN PROPRIA CASĂ Sfârşit cumplit pentru o româncă, profesoară respectată în Marea Britanie. Femeia a murit după ce a fost lovită crunt de mai multe ori cu un ciocan.

După atacul sângeros, Florina a mai trăit doar două zile. Şi nu a fost singura victimă a atacatorului, scrie Observator.

Loading...

Atacul a avut loc chiar în locuinţa româncei. Acum aproape o săptămână, miercuri dimineaţa, atacatorul a intrat peste ea în casă.

Florina l-ar fi cunoscut, spun surse ale poliţiei din Marea Britanie. De asta l-ar fi şi lăsat înăuntru, în casa ei din oraşul Croydon.

Agresiunea, de o cruzime inimaginabilă, s-a produs la primele ore ale dimineţii. Poliţiştii au găsit în aceeaşi casă şi un bărbat de 25 de ani, rănit. El însă este în afara oricărui pericol.

Românca a murit vineri pe patul de spital. Poliţia Metropolitană a anunţat că un bărbat de 34 de ani a fost arestat în acest caz.

Florina Pastina era cadru didactic la o școală din Croydon, iar apropiații o descriu ca pe un profesor respectat, un om bun și frumos.

Info

Foto

citeşte şi ÎN BAIA MARE – Un bătrânel a rămas fără 6.500 de lei după ce a fost jefuit de către doi falși angajați ai unei companii de gaz

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here