ÎN PIAȚA CETĂȚII – Festival Internațional de Jazz&Blues în Baia Mare

0
565

ÎN PIAȚA CETĂȚII  Băimărenii vor avea un nou prilej de a asculta muzică bună în aer liber. Festivalul Internațional Jazz&Blues va avea loc între 9 și 11 septembrie 2016  în Piața Cetății din Baia Mare.

Festivalul de muzică în aer liber unde sunt așteptați cât mai mulți băimăreni și nu numai, este organizat de Fundația ARTE. Intrarea la festival este deschisă publicului larg.

Vineri, pe data de 9 septembrie 2016, în cadrul festivalului, se va pregăti un eveniment unic în Europa. Artistul Florin Ștefan va cânta la instrumente precum lira, naiul, chitara electrică și multe altele, într-un concert jazz fusion, pentru a aduce în prezent note din muzica sacră.

Alături de acesta, mai mulți muzicieni profesioniști din viața culturală a Transilvaniei, cunoscuți atât în țară cât și peste hotare, vor urca pe scenă pentru a încânta urechile ascultătorilor, cu genuri precum Jazz și Blues.

Festivalul va avea loc în Piața cetății din Baia Mare și va începe vineri, 9 septembrie, la ora 13:00. Finalul festivalului va avea loc duminică, 11 septembrie, la ora 22:00.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.