ÎN LOC PUBLIC – Polițistă filmată în timp ce făcea sex, la o petrecere, cu un coleg (FOTO 18+)

0
7649

O polițistă a fost prinsă în timp ce întreținea relații sexuale într-un loc public, la o petrecere. Partenerul ei, un fost polițist, în loc să le ceară iertare celor prezenți, s-a lăudat cu isprava sa.

Totul s-a întâmplat în timpul unei petreceri, la care au participat peste 60 de ofițeri și foști ofițeri de poliție. Aceștia s-au adunat într-un bar din centru orașului Manchester pentru o reuniune. Polițista, al cărei nume a rămas anonim, a început să se sărute și să se mângâie cu un fost polițist, de față cu ceilalți invitați, potrivit thesun.co.uk citat de click.ro.

Ulterior, cei doi ar fi ieșit pe terasa barului Rain, care era despărțită de interiorul încăperii printr-un perete format complet din sticlă. Un ofițer, martor la cele întâmplate, a povestit:

„Era în jur de ora 23.00. Doi ofițeri de la bar s-au înfierbântat. Apoi au ieșit afară, pe terasă. În timp ce ei făceau sex, un membru al personalului barului a venit afară să strângă paharele și probabil că i-a văzut. Când bărbatul s-a întors în încăpere, a zis: «Sper că v-ați bucurat cu toții de asta». Au fost văzuți de un număr mare de oameni”.

Superiorii polițistei aventuriere investighează cazul, verificând declarațiile martorilor dar și imaginile înregistrate cu camerele de supraveghere CCTV.

Sursa: revistablogurilor.ro

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.