ÎN BAIA MARE – Un bătrânel a rămas fără 6.500 de lei după ce a fost jefuit de către doi falși angajați ai unei companii de gaz

1
1209

ÎN BAIA MARE  Atenție pe cine lăsați în casă. Sub pretextul că verifică instalația de gaz, doi indivizi au sunat la ușă unui bărbat de 86 de ani, au intrat peste el forțat și i-au sustras 6500 de lei. Furtul a fost reclamat astăzi la Poliția Municipiului Baia Mare.

Bătrânul ne-a declarat că la ușa lui s-au prezentat două persoane necunoscute care i-au spus că este obligatoriu să verifice dacă instalația de gaz funcționează și că trebuie să facă verificări de urgență. La început bărbatul s-a opus, spunând că a făcut verificări și că abia în luna octombrie urmează un alt control de acest gen. Însă cei doi falși angajați ai companiei de gaz au insistat că sunt probleme și că o revizie este necesară., potrivit jurnalistului Vasile Dale.

În timp ce un individ a intrat cu el în bucătărie ca să aprindă focul la aragaz, cel de-al doilea s-a dus la dulapul unde victima își ținea banii, și de acolo a furat cei 6500 de lei, singura lui economie. Bătrânul nu a dorit să semneze și atunci cei doi au plecat în grabă, lucru ce i s-a părut suspect.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest dosar de înșelăciune, dar atrag atenția în special persoanelor în vârstă, să dovedească mai multă vigilentă în situații când au de-a face cu persoane necunoscute.

 

Sursă: Vasile Dale

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.