ÎN BAIA MARE – A fost inaugurată cea de-a șasea Grădiniță de Vară

0
119

ÎN BAIA MARE Miercuri, 2 august, a fost inaugurată cea de-a șasea Grădiniță De Vară. Activitățile desfășurate în această perioadă au fost organizate în parteneriat cu Asociatia Filantropică Sfântul Iosif Mărturisitorul Baia Mare.


Sub atenta îndrumare a profesorilor voluntari și a specialiștilor din cadrul Serviciului Public Asistență Socială Baia Mare, micuții au început noi activități, menite să le dezvolte creativitatea și abilitățile de a lucra în echipă.

Loading...

ÎN BAIA MARE gradi de vara1

De asemenea, copiii care urmează să se înscrie la școală în această toamnă sunt ajutați să-și însușească noțiuni de bază la limba romană și matematică.

ÎN BAIA MARE gradi de vara3

Pentru că doar împreună și prin educație le putem oferi un viitor mai bun copiilor care provin din grupuri vulnerabile, programele de tip Grădinița de Vară sunt susținute de întreaga comunitate: Municipiul Baia Mare prin Serviciul Public Asistență Socială, Asociatia Filantropica Sfântul Iosif Mărturisitorul, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, ONG-uri și mediul economic prin Societatea Aramis.

Sursa: pagina oficială de Facebook a Serviciului Public de Asistență Socială Baia Mare

citeşte şi ŞCOALA DE VARĂ – Atelier de creaţie la Centrul comunitar “Sfântul Francisc de Assisi” Baia Mare

MOBILIZARE COMUNITARĂ ÎN BAIA MARE – 13 copii din zone defavorizate au fost vaccinați

SPRIJIN PENTRU PĂRINŢI – Programul de vară al creşelor coordonate de SPAS Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here