ÎN ATENȚIA BĂIMĂRENILOR! – Nu dați bani sau bunuri de valoare „ghicitoarelor”! Cum a fost păcălită o băimăreancă cu bijuterii în valoare de 6.000 de lei

0
529
Foto: EVZ

ÎN ATENȚIA BĂIMĂRENILOR   Oricât de mult v-ar plăcea să aflaţi ce vă rezervă viitorul, nu vă lăsaţi păcăliţi de aşa zisele ghicitoare care vă abordează pe stradă! Sub pretextul că ştiu tot, acestea vă pot lua ca prin farmec bijuteriile, banii sau alte lucruri de valoare pe care le aveţi asupra dumneavoastră.

Naivitatea a costat-o destul de scump pe o tânără din Baia Mare. În timp ce se deplasa pe bulevardul Traian din municipiu, aceasta a fost abordată de o persoană necunoscută care a convins-o că îi va ghici norocul. Victima şi-a dat jos toate bijuteriile şi le-a pus într-o bucată de hârtie astfel încât necunoscuta să facă un mic ritual. Şi ca farmecele să aibă efecte, tânăra a fost sfătuită să păstreze bijuteriile împachetate în hârtie pentru o perioadă de timp.

După ce s-a îndepărtat de „ghicitoare”, aceasta şi-a dat seama că bijuteriile, a căror valoare a fost estimată la 6 000 de lei, nu se mai aflau în hârtie şi a anunţat poliţia. Poliţiştii de investigaţii criminale desfăşoară cercetări pentru identificarea autoarei şi recuperarea prejudiciului.

Fiţi atenţi când sunteţi abordaţi pe stradă cu asemenea pretexte. Mai mult, nu puneţi la dispoziţia persoanelor necunoscute bani sau bunuri pe care acestea vi le solicită!

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.