ÎMPOTRIVA COMERŢULUI ILICIT – Articole de îmbrăcăminte de circa 6.000 de lei confiscate de poliţiştii de investigarea criminalităţii economice

0
200

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat la finalul săptămânii trecute controale în scopul prevenirii şi combaterii faptelor ilicite care se comit în domeniul comerţului şi pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au verificat 10 societăţi comerciale şi trei persoane fizice care desfăşoară activităţi comerciale. În urma controalelor efectuate, poliţiştii au constatat două infracţiuni la Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

De asemenea, poliţiştii au confiscat articole de îmbrăcăminte în valoare de aproximativ 6.000 de lei. Ca urmare a infracţiunilor constatate, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi a tragerii lor la răspundere penală.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.