IMPORTANT PENTRU BĂIMĂRENI! – Str. 22 Decembrie, ÎNCHISĂ circulației rutiere până în 11 iunie datorită unor ample lucrări de modernizare

3
1750

Ample lucrări de modernizare a întregii străzi 22 Decembrie din Baia Mare se desfășoară începând de joi, 8 iunie. Toate acestea, pe lângă înlocuirea rețelelor de apă și gaz care deja se desfășoară aici.

Deoarece lucrările sunt de amploare, se impun anumite restricții de circulație. În acest sens, primarul municipiului Baia Mare a remis un comunicat de presă. Regăsiți mai jos restricțiile de circulație care vor fi în următoarea perioadă pe strada 22 Decembrie.

În urma lucrărilor de înlocuire a rețelelor de apă și gaz efectuate pe strada 22 Decembrie, am considerat oportun să demarăm lucrări de modernizare a întregii străzi. Astfel, începând cu data de 8 iunie, ora 08:30, această arteră va fi închisă circulației autoturismelor. Restricția va fi valabilă până duminică, 11 iunie, ora 17:00, urmând ca măsura să nu afecteze circulația mijloacelor de transport în comun și circulația autospecialelor de prim-ajutor. Pentru modernizarea străzii 22 Decembrie, se vor efectua lucrări de refacere a fundației pe traseul rețelelor de apă, nivelări la cota actuală a asfaltului, turnarea unui covor asfaltic complet, montarea de borduri, dar și realizarea unei piste de biciclete. Lucrările vor fi finalizate până în 25 iunie 2017, termenul final de execuție. Ne cerem scuze cetățenilor municipiului Baia Mare pentru deranjul creat și le mulțumim pentru înțelegere”, se arată în comunicatul de presă remis de către Cătălin Cherecheș.

ActuaMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. Pe stradutele la care au mai lucrat cei de la Vital,nu exista o nivelare la cota, astfel incat pe strazi gen Hortensiei sau Lupului trebuie sa circuli cu hopuri,total daunator pentru autoturisme.

  2. Cand o sa miroasa in tot orasul a flori de tei si salcami ca in Ljubljana? P.S.Barbul pe Hortensiei tot nu a aparut pamantul pentru copacii decopertati la radacini,poate vede si sefimea de la Spau mai ales ca pe aici circula.Oricum e nevoie si de o drujba pentru pomii care au mierlit-o intre timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.