IMPLICARE – Senatorul PSD Liviu Pop propune o campanie de ridicare a maşinilor abandonate pe domeniul public

1
579

Senatorul PSD Liviu Pop propune Poliției Locale Baia Mare să demareze, în perioada următoare,  o  campanie de ridicare a maşinilor abandonate  pe domeniul public.

„Deficitul de locuri de parcare reprezintă una dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă municipiul Baia Mare. Din datele pe care le dețin, deficitul se situează undeva la cel puțin 10.000 de locuri de parcare”, a declarat Liviu Pop.

Conform senatorului, chiar dacă această campanie de ridicare a mașinilor abandonate, lăsate pe trotuare, în parcări sau pe marginea străzilor, nu rezolvă problema locurilor de parcare, este importantă gestionarea eficientă a celor actuale.

„La nivelul municipiului Baia Mare există foarte multe mașini care pot fi catalogate cu ușurință drept rable, fiind în stare avansată de degradare, care îngreunează accesul în parcări sau pe stradă. Există pârghii legale pentru ca acestea să fie ridicate și duse la fier vechi, doar bunăvoință trebuie să existe”, a adăugat senatorul PSD.

Totodată, senatorul Liviu Pop consideră că se impune identificarea și sancționarea, conform legii, a proprietarilor care și-au abandonat mașinile pe spațiul public.

„Este vorba de nepăsare și lipsă de respect față de restul cetățenilor. Criza locurilor de parcare nu este o problemă întâlnită doar la nivelul municipiului Baia Mare, autoritățile locale au în program crearea unora noi, dar haideți să gestionăm eficient ceea ce avem deja”, a conchis senatorul.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.