IMAGINI ULUITOARE ÎN BISTRIȚA – Polițist local atacat de un rom cu o secure, în mijlocul orașului (VIDEO)

0
364

IMAGINI ULUITOARE ÎN BISTRIȚA  O cameră de supraveghere din Piața Morii a surprins scenele uluitoare, desprinse parcă dintr-un film de acțiune, care s-au petrecut în urmă cu câteva zile chiar în centrul orașului. Un polițist local a fost atacat de un rom cu o secure, iar la scurt timp după, o pirandă a luat arma albă și a ascuns-o…

Loading...

Incidentul revoltător s-a petrecut la finalul acestui weekend, în zona zero a orașului, mai exact la capătul Pietonalului Liviu Rebreanu. Un grup de romi din județul Mureș, din care făceau parte mai multe femei și copii, a atacat alți membri ai aceleași etnii cu bâte, răngi și chiar și o secure.

O cameră de supraveghere situată în Piața Morii surprinde întreaga scenă. În filmare se poate vedea cum romii, înarmați cu răngi, bâte și chiar și cu o secure, se dau jos dintr-o mașină și aleargă spre alte persoane, pe care le iau la bătaie.

La bătaie iau parte inclusiv femeile, unele purtându-și copiii sugari în brațe. După doar câteva secunde în care cele două grupuri își cară lovituri, în peisaj apar doi polițiști locali, care patrulau prin centrul orașului.

Citește continuarea, AICI.

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.