IMAGINI TULBURĂTOARE – Un bărbat din Arad a fost dat jos din tren și bătut cu bestialitate de un controlor CFR (VIDEO)

0
131

IMAGINI TULBURĂTOARE  Scene violente au fost filmate în timp ce un bărbat a fost bătut de controlor în gara din Milova, județul Arad, după ce a fost coborât cu forța din tren. Fostul cioban, care s-a urcat în tren fără să aibă bilet, a încasat pumni și picioare și de la călători, inclusiv de la o femeie. Victima a fost filmată în timp ce zăcea inertă pe pământ, însă nimeni nu a intervenit.

Loading...

Bărbatul a fost dat jos din trenul personal Arad-Simeria care staționa în gara din Milova. Omul a fost agresat de controlor și de un tânăr pe motiv că nu ar fi avut bilet și ar fi băut alcool, scrie aradon.ro.

Deși avea probleme cu echilibrul, bărbatul a încercat să se ridice de la pământ și să se urce înapoi în tren. E însă lovit cu piciorul ca să nu revină în personal. Controlorul s-a dat jos din tren și l-a luat la pumni de bărbat. În ajutorul „nașului” violent au sărit doi tineri, printre ei și o femeie, care l-au lovit în repetate rânduri.  Bărbatul a rămas la pământ nemișcat.

Incidentul a fost filmat de martori care nu au intervenit să oprească violențele.

Cel snopit în bătaie a fost cioban la o stână de oi din județul Timiș și era în căutarea unui loc de muncă. Fostul baci a recunoscut că s-a urcat în tren fără bilet, însă a spus că i-a cerut controlorului să-i vândă unul.

Polițiștii Transporturi Feroviare au fost sesizați despre cele întâmplate și au demarat cercetările pentru a-i identifica și trage la răspundere pe agresori.

Controlorul care a bătut un bărbat a fost concediat. Anunțul a fost făcut de reprezentanții CFR care au demarat o anchetă în urma incidentului.

Referitor la incidentul care a avut loc ieri, 12 februarie, în staţia Milova, la trenul Regio 2018, Timișoara – Simeria, este în desfășurare o anchetă la CFR Călători Timişoara.

S-a luat măsura scoaterii din funcție a angajatului feroviar, acesta nu va mai deservi trenurile de călători. Vor fi analizate circumstanțele în care s-a ajuns la acest incident regretabil, iar după cercetarea disciplinară a conductorului se vor lua măsurile legale conform procedurilor aferente.

Apreciem că astfel de cazuri sunt izolate, cerem scuze public pentru situația reprobabilă, incriminăm comportamente care nu fac onoare uniformei de ceferist”, se arată în comunicatul reprezentanţilor CFR.

Sursă info.

Sursă foto și video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here