IMAGINI INCREDIBILE ÎN BAIA MARE – Trei tineri au fost filmați în timp ce circulau prin oraș agățați de troleibuz

10
1999
IMAGINI INCREDIBILE ÎN BAIA MARE   Încă o dovadă că inconștiența nu cunoaște limite pentru unii dintre tineri. Trei tineri au fost filmați în timp ce circulau prin oraș agățați de partea din spate a unui troleibuz.

Protagoniștii filmulețului sunt trei tineri din Baia Mare, iar acțiunea se petrece pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din municipiu.

Fără să le pese de faptul că ar putea oricând să cadă și să sfârșească sub roțile unei mașini, cei trei indivizi au decis că cel mai bun mod de folosi mijlocul de transport în comun este în partea exteriorul acestuia. În plus, biletele se plătesc doar de către cei care intră în troleibuz.
Nici un martor al “călătoriei” nu a putut să-i oprească pe cei trei. Nici măcar șoferul mijlocului de transport nu și-a dat seama de ce se întâmplă. Din fericire, deși șansele să se fi întâmplat o tragedie au fost destul de ridicate, cei trei și-au terminat drumul fără evenimente, coborând la stația din Piața Revoluției.
ActualMM
Sursă video: Facebook/ Baia Mare – Mass Media

Te-ar mai putea interesa

Loading...

10 COMENTARII

  1. Mda puradeiii lui alupigus au scapat de la coliba … P.S. apropo old man , pe tine te plimba tac-tu cu carutzul de butelie sau te agatza piranda de tomberon inainte de maturat strada ?! …

  2. intreb: daca gunoaiele cadeau sub rotile vehiculului din urma troleibusului ,soferul era cercetat ptr.ucidere si gasit vinovat?

    • doamne feri,mureau ciorompeii lui showman!si cum showman de la atata gioco di mano nu mai poate procrea…..dar il ajuta croncanitorii lui de pe pirita si craica…

  3. Adevar graiesti batrane alupigus, tu ai fost si esti piranda lui showman … P.S. apropo, nick name Eli alupigus , l-ai luat de la catzeaua in calduri de la tomberon ?! …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.