IMAGINI DE COŞMAR – Tată și fiu, uciși pe loc într-o căruță spulberată de tren

0
971
foto pandurul

IMAGINI DE COŞMAR Un bărbat și fiul acestuia de doar 16 ani au murit pe loc, după ce atelajul cu care se îndreptau spre casă a fost izbit violent de un tren Regio, în Târgu Jiu.

Accidentul a avut loc pentru că oamenii au traversat calea ferată printr-un loc nemarcat și nesemnalizat.

Incidentul șocant s-a produs într-o zonă de la periferia orașului Târgu Jiu în care localnicii și-au creat propriul drum pentru a traversa cu calea ferată spre șoseaua de centură, notează Pandurul.

Un adolescent de 16 ani și tatăl acestuia au încercat să traverseze calea ferată cu căruța și au fost spulberați de tren. Oamenii nu au avut nicio șansă.

Localnicii spun că zona în care s-a produs accidentul mortal este extrem de periculoasă deoarece nu este iluminată.

„Primăria să facă drumul ăsta, că e periculos. Anul trecut a murit o femeie în vârstă aici pentru că era surdă și nu a auzit când trecea trenul.

Dacă ar face cu ceva acustic, ca să se audă, sau chiar o barieră, că mai sunt și care știu să oprească la semnele astea, nu cred că s-ar întâmpla așa ceva. Domnul primar e de vină pentru că nu a făcut lucrurile astea că toți ne folosesc numai când trebuie să îi votăm și în rest ne uită”, a spus un localnic, pentru sursa citată.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, poreclit „Elvis”, a fost decapitat în urma impactului violent cu garnitura de tren.

Cu toate că a avut loc accidentul, localnicii traversează în continuare calea ferată prin acel loc.

„E pericol, așa este, dar uite că este unii inconștienți care pentru o scurtătură de cinci minute o iau pe aici cu căruțele.

Pe aici nu te amendează nimeni, pe când prin oraș dacă o iei te alegi numai cu claxoane.

Ce să facem, ne descurcăm așa cum putem. Normal că e pericol, dar dacă nu se gândesc toți că poate să vină și trenul ce să facem.

Poate că acum se gândește cine trebuie și amenajează aici cu semafor, ceva, când vine trenul să știe lumea să nu mai treacă, să se oprească”, a spus o femeie.

Trenul, care circula între Craiova și Petroșani, a rămas blocat pe calea ferată zeci de minute până când anchetatorii au terminat cercetările la fața locului. Poliția a deschis un dosar în care sunt făcute verificări pentru a stabili împrejurările în care au murit cei doi oameni.

sursa info

sursa foto

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.