IMAGINI CAMERĂ BORD – Polițiștii trec pe roșu la semafor fără probleme, în Baia Mare

2
1504

IMAGINI CAMERĂ BORD  Statisticile cu privire la modul în care conduc șoferii maramureșeni arată îngrijorător, numărul accidentelor a crescut în ultimii ani iar numărul victimelor în accidente rutiere nu este nici el de neglijat. Totuși, se pare că nu doar șoferii de rând o “comit”.

Un șofer aflat astăzi în trafic în Baia Mare, pe bulevardul Republicii din oraș, a surprins un echipaj de Poliție care, deși nu se afla în misiune (semnalele acustice și luminoase nu au fost puse în funcțiune), a trecut în intersecție pe culoarea roșie a semaforului fără nici o grijă.

În imaginile video surprinse de un participant la trafic și publicate astăzi de VasileDale.ro se poate observa traficul intens. Probabil pentru că s-au grăbit, cei care ar trebui să fie un etalon în ceea ce privește respectarea legii, au considerat că nu e o greșeală foarte mare să o încalce de față cu alți participanți la trafic.

Vom reveni cu punctul de vedere al IPJ Maramureş referitor la acest aspect.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce au de zis de la ipj maramureș. Chiar suntem f cueios cu il scot basma curata prin obisnuitele declaratii legate de”vom lua masuri”, „vom ancheta”. Vrem sa vedem si rezultatul unei eventuale anchete. Cu stima pt ce faceti domnilor din presa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.