ILEGALITĂȚI DE CRĂCIUN – Polițiștii maramureșeni au confiscat peste 80 de brazi tăiați ilegal și au împărțit amenzi de 50.000 de lei

0
419
Sursă foto: Regiuneacentru.ro

ILEGALITĂȚI DE CRĂCIUN  Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu reprezentanţă ai Gărzii Forestiere Judeţene au acţionat pe raza judeţului pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite din domeniul silvic precum şi pentru verificarea respectării legislaţiei specifice domeniului pazei şi protecţiei pe linia colectării, manipulării, depozitării şi transportului valorilor monetare de către agenţii economici care operează cu acestea.

Loading...

În urma activităţilor desfăşurate în perioada 14 – 20 decembrie a.c. poliţiştii au întocmit dosare penale pentru cele opt infracţiuni constatate la regimul silvic şi au aplicat 54 de sancţiuni contravenţionale.

Valoarea amenzilor aplicate a depăşit suma de 51 000 de lei.

De asemenea, în cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au dispus confiscarea a 81 de pomi de Crăciun ce urmau a fi comercializaţi ilegal.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Sursă foto.

Citește și: http://actualmm.ro/vesti-bune-pentru-baimareni-prag-de-craciun-taxele-si-impozitele-nu-se-majoreaza-2018-baia-mare/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.