ÎI STĂTEA ÎN CALE – Un bărbat și-a ucis fiul în vârstă de trei ani, pentru că prietenei lui „nu îi plăceau copiii”

0
931
foto http://www.crimetime.ro/

ÎI STĂTEA ÎN CALE Un bărbat din New Jersey a pledat vinovat pentru moartea fiului său de trei ani, despre care spune că stătea în calea relației pe care o avea, scrie The Independent.

David Creato Jr, în vârstă de 23 de ani, a admis că „a cauzat moartea fiului său sub circumstanțe care manifestau indiferență extremă legată de valorile vieții omenești prin deprivarea lui Brendan de oxigen”.

Loading...

Judecătorii au declarat că Creato și-a omorât fiul, Brendan, pentru că prietena lui în vârstă de 17 ani nu își dorea să fie prin preajma fiului său și își dorea ca bărbatul să renunțe la custodie. Prietena acestuia nu a fost judecată, scrie Jurnalul.

În octombrie 2015, Creato a sunat autoritățile spunând că fiul său a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Corpul copilului a fost descoperit mai târziu într-o zonă împădurită aflată la mică distanță de casa acestuia.

Un examinator medical a afirmat că băiatul a murit ca urmare a violenței, dar nu a putut să-și dea seama care a fost cauza exactă sau momentul morții.

Procesul s-a încheiat în luna mai, iar procurorii au afirmat că șosetele băiatului erau curate, ceea ce a subminat afirmațiile domnului Creato, care susținea că băiatul a plecat pe jos de acasă.

Tânărul de 23 de ani va fi condamnat pe 29 septembrie, iar procurorii vor recomanda ca acesta să fie condamnat la 10 ani de închisoare.

Info

Citeşte şi POLIȚIȘTII MARAMUREȘENI, LA DATORIE – Peste 300 de autovehicule verificate în doar două zile

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.