I-AU TOT PUS CĂTUȘELE – Un maghiar cu domiciliul în Ucraina a fost reținut la intrarea în România

0
787

Un cetățean maghiar cu domiciliul în Ucraina a atras suspiciunile polițiștilor de frontieră de la Halmeu când a vrut să intre în România. Polițiștii l-au verificat în baza de date cu urmăriții internaționali și au avut surpriza să descopere că maghiarul a fost condamnat în România pentru trafic de țigări. I-au pus imediat cătușele, iar o echipă de la Serviciul de Investigații Criminale l-au dus în arestul IPJ Satu Mare.

”Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Halmeu au depistat un cetăţean maghiar care era dat în urmărire generală de către autorităţile din România, el având de executat o pedeapsă privativă de libertate de un an, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de ţigări în afara antrepozitului fiscal.

Luni, 04 ianuarie a.c., în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul maghiar Andras L., în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Ucraina, la volanul unui autoturism marca Opel.

Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana în cauză este dată în urmărire generală, ea având de executat o pedeapsă de un an închisoare, conform sentinţei Judecătoriei Satu Mare, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de ţigări în afara antrepozitului fiscal. Poliţiştii de frontieră l-au predat pe Andras L. lucrătorilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare, pentru luarea măsurilor legale”, se arată într-un comunicat remis presei de STPF Satu Mare.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.