HOȚI FĂRĂ DUMNEZEU – Icoana părintelui Arsenie Boca din Semlac a fost furată

1
379

Icoana părintelui Arsenie Boca, de la Semlac, județul Arad, devenită celebră după ce din ochii părintelui ar fi curs mir, a fost furată în noaptea de joi spre vineri.Icoana ce îl înfățișa pe părintele Arsenie Boca și Mănăstirea de la Prislop a atras credincioși din toată țara, care au venit în număr mare la Semlac pentru a vedea minunea.

Proprietarii au permis enoriaşilor să intre în casa lor şi să vadă icoana, iar bărbaţii aveau dreptul chiar să o atingă, dar nu permiteau fotografierea sau filmarea acesteia.

Fapt pentru care minunea de la Semlac a rămas întrucâtva secretă. S-a scris însă în presă despre ea şi, nu a trecut nici o săptămână, iar secretul a ajuns să fie cunoscut mai de toţi. De aici până la furt nu a mai fost, din păcate, decât un singur pas.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 4.00, icoana a dispărut. Vineri dimineața, la or 5.30, la domiciliul proprietarilor icoanei care plânge au bătut la uşă, de această dată, nu credincioşii, nu preoţii, ci polițiști. Pentru a face cercetări, pentru că în lumea lor nu e valabilă dogma „crede şi nu cerceta”.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Cei care au scris acest material probabil sunt alcoolici marxisti. Cum adică „crede și nu cerceta”?? Asta este deviza creștinilor? Uitați ca 64% dintre laureații Nobel in științe au fost creștini și nu atei. Prostii ateiste

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.