HOŢ DE MIC – Minor din Sălsig cercetat pentru comiterea mai multor furturi

0
197
foto autostrada.md

HOŢ DE MIC Poliţiştii au identificat un minor de 14 ani, domiciliat în comuna Sălsig, bănuit că ar fi comis pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei mai multe furturi de şi din auto.

HOŢ DE MIC Minorul a fost internat în vederea efectuării expertizei psihiatrice iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au relevat că la data de 5 august, minorul a profitat de faptul că o femeie şi-a lăsat autoturismul parcat pe strada Lazu Şesului din Sighetu Marmaţiei cu geamul întredeschis.

Citeşte şi PIAŢA NEAGRĂ – Reţinuţi la frontieră pentru contrabandă cu ţigări

A sustras de pe scaunul din dreapta faţă o geantă în care avea cartea de identitate, permisul de conducere şi două carduri de cumpărături. Valoarea prejudiciului a fost de 600 lei.

 În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în perioada iulie – octombrie 2016 minorul ar fi comis alte şapte furturi de şi din auto, de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei.

Citeşte şi ÎN CREŞTERE- Tot mai mulţi maramureşeni beneficiază de pensii europene

Acesta ar fi sustras mai multe documente, portmonee, bani precum şi alte bunuri, valoarea prejudiciului cauzat depăşind suma de  6 000 de lei.

Faţă de minor a fost dispusă măsura internării în vederea efectuării expertizei psihiatrice iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.