HOROSCOPUL ZILNIC – Ce spun astrele pentru vineri, 5 ianuarie

0
280
foto huff

HOROSCOPUL ZILNIC Berbec. Dispui de forţa necesară să duci totul la bun sfârşit, aşa că nu ai nevoie de ajutorul nimănui. Propunerea unui prieten îţi schimbă planurile.

Taur

Relaţiile cu cei din jur evoluează mulţumitor. Poţi miza pe sprijinul unei cunoştinţe mai vechi, în cazul în care doreşti să rezolvi o problemă într-un timp scurt.

Gemeni

Nu te încăpăţâna să rezolvi singur toate problemele , un mic ajutor nu poate aduce nici un afront mândriei tale.

Rac

Un schimb de replici te va indispune, dar nu pentru mult timp. Realaţia cu colaboratorii s-ar putea deterioraîn perioada următoare.

Leu

Ai de făcut o mulţime de mărunţişuri, care îţi iau ceva timp, dar rezultatele vor fi mulţumitoare. Încercă să te relaxezi cu o activitate de divertisment.

Fecioara

Din punct de vedere intelectual, randamentul tău este maxim. Ai putea lua decizii cu miza grea,sau ai putea pregăti un examen.

Balanţa

Eşti cam obosit şi nu reuşeşti să te concentrezi suficient. N-ar fi exclus să pierzi, sau să rătăceşti nişte acte.

Scorpion

Este foarte posibil să apară nişte probleme legate de acte,mosteniri sau imprumuturi. Astrele îți recomandă prudență.

Săgetător

Dacă ai de gând să te implici într-un proiect nou, înarmează-te cu răbdare. Fii încrezător în propriile forțe și vei vedea că vei duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus.

Capricorn

Energia de care dispui îţi permite să faci mai multe decât ţi-ai propus. Un apropiat are o problemă de sănătate, iar sustinerea ta va fi necesara.

Vărsător

Discuţiile cu cei din jur te relaxează, atenţie totuşi, să nu fii prea pisălog. În felul acesta riști să-ți faci mulți dușmani.

Peşti

Astăzi eşti cam impulsiv şi rişti să te cerţi cu cei din jur. Cel mai bine ar fi să te retragi înainte de a aprinde vreun conflict.

Sursa info Jurnalul

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.