HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ – Ce prezic astrele pentru 2 septembrie

0
129

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ Cuadratura Lunii cu Jupiter ar putea predispune la conflicte sentimentale şi sociale, la neînţelegeri cu partenerul de viaţă şi cu cei din jur. Atenţie la un alt efect al acestui aspect: exagerarea problemelor sentimentale.


Berbec

Preocuparea ta este domeniul socio-profesional. Chiar dacă abia mijesc zorii unei noi etape de muncă, tu eşti cu gândurile la schimbările ce ar putea interveni în acest sens.

Taur

Veşti controversate din străinătate sau legate de studii. Dorinţa de a lua contact cu alte culturi şi cu oameni din ţinuturi îndepărtate este la cote înalte. Îţi sunt favorizate activităţile culturale şi dialogurile pe teme spirituale.

Gemeni

Chestiunile financiare legate de banii şi bunurile comune cu alţii sunt la ordinea zilei. Sunt momente bune pentru alcătuirea unui bilanţ financiar şi pentru trasarea unor noi planuri de acţiune vizavi de îmbunătăţirea venitului familial.

Rac

Relaţiile parteneriale iau turnuri deosebite. Pot avea loc discuţii furtunoase în care să se pună punctul pe i. Axa tu-ceilalţi este tensionată, fapt pentru care bine este să fii prudent şi să discerni pe îndelete fiecare cuvânt adresat altora.

Leu

Eşti foarte implicat în treburile de la serviciu. Totuşi, chiar dacă ai multe şi mărunte de făcut în sfera profesională, bine ar fi să îţi dozezi eforturile. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemelor osos şi digestiv.

Fecioara

Cheful de distracţii te însoţeşte întreagă zi. Relaţiile cu cei dragi sunt tensionate, existând riscul unor despărţiri definitive. Cei care au copii vor gusta din plin conflictul dintre generaţii, însă atât părinţii, cât şi copiii vor ieşi mai îmbogăţiţi sufleteşte.

Balanţă

Casa şi familia sunt predominantele zilei. O discuţie cu un membru al familiei te poate pune pe gânduri, însă nu toate informaţiile primite te vizează pe tine. Recomandabil este să fii prudent vizavi de tot ce ţine de neam şi locuinţă.

Scorpion

Ziua îţi aduce în preajma mulţi oameni. Întâlnirile şi dialogurile cu aceştia îţi pot fi de folos, de aceea fii deschis şi acceptă-le părerile. Există varianta să te desparţi de unele persoane care ţi-au fost apropiate.

Săgetător

Capitolul financiar este tema propusă de astre. Poţi primi cadouri, recompense sau veşti legate de salarizarea de la un loc de muncă. Sunt momente bune de a-ţi verifică balanţă de venituri şi cheltuieli şi de a-ţi creiona planuri financiare viabile pentru următoarele luni.

Capricorn

Se pare că te bucuri de multă popularitate. Farmecul care te înconjoară îi va atrage pe cei din jur, devenind un fel de exemplu bun de urmat. Însă, stările emoţionale fluctuează destul de mult.

Vărsător

O zi excelenţă pentru odihnă, meditaţii în locuri sfinte şi dialog interior. Astrele te sfătuiesc să fii cât mai retras şi să te gândeşti pe îndelete la noi planuri de acţiune. Se pot accentua durerile de cap şi la propriu şi la figurat.

Peşti

Prietenii şi protectorii îţi sunt în preajma. Chiar dacă se pot ivi neînţelegeri sau discuţii aprinse, şi din aceste situaţii poţi află sfaturi şi informaţii utile. Pe de altă parte este posibil să renunţi la unii prietenii mai vechi.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.