HOROSCOP – Zodii care fac cele mai urâte crize de gelozie

0
381

HOROSCOP Iată mai jos zodiile care fac cele mai urâte crize de gelozie, evident, nu este neapărat să fie aşa, există mereu excepţii de la regulă.

HOROSCOP Berbec Este o fire foarte orgolioasă şi precisă. îi place să i se facă avansuri, să fie în centrul atenţiei, iar în relaţie să aibă controlul total. Dacă cineva se ia de persoană iubita, va face urat, dar dacă persoană iubita face urat când i se fac avansuri, nu îi place.

Taur

Nici nu se gândeşte că poate fi înşelat, atât de sigur este pe el. vrea stabilitate, vrea înţelegere şi prosperitate. Dacă îndrăzneşte cineva să se ia de ce este al lui, face urat. Dacă află că este înşelat, face şi mai urât.

Gemeni

Aceşti nativi nu sunt prea geloşi, de altfel, îşi doresc relaţii mai lejere şi mult spaţiu. În cazul în care află că este înşelat sau bănuieşte ceva, va trata foarte diplomat, precum îi este felul. Preferă discuţii pe subiect, mai bine decât crize de gelozie.

Rac

Deşi este posesiv, nu lasă să se vadă acest lucru despre el. Merge pe încredere foarte mult şi nu se gândeşte că poate fi înşelat. Dacă se întâmplă, toată viaţă lui interioară este dată peste cap şi va fi atât de rănit că nu i se va şterge niciodată din suflet.

Leu

Iubirea de sine, demnitatea şi dorinţa de a controla sunt prea mari pentru că acest semn din Zodiac să fie liniştit când vine vorba de înşelare sau minciună. Îi place să i se acorde multă atenţie şi în relaţie nu vrea să se apropie nimeni prea mult de partenerul sau.

Fecioara

Este extremistă la propriu când vine vorba de încredere. Dacă te suspectează că ai încercat să înşeli sau că te-ai gândit şi la altceva, îşi va pierde încrederea şi cu greu o vei putea linişti. Nu vei avea parte de crize la propriu, dar sigur îţi va analiză toate motivele şi intenţiile de înşelare, va analiză tot ce a făcut greşit în relaţie şi îţi va da argumentele că să te facă să vezi că are dreptate. Apoi, te va face să crezi că te-a iertat, dar să nu te aştepţi să uite.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.