HOROSCOP ZILNIC – Ce prezic astrele pentru marţi, 10 octombrie

0
389

HOROSCOP ZILNIC Berbec. Astăzi eşti creativ şi te preocupă intens ideea de a începe o activitate nouă. Ai şanse să te afirmi pe plan intelectual.


Taur
Parcurgi o perioada favorabilă inspiraţiei, de aici şi frenezia cu care munceşti. Astrele te sfătuiesc să nu neglijezi odihna.

Gemeni
Eşti marcat de o dorinţa prea mare de a te impune,asta de fapt denotă un deficit de autoritate. Lasă deoparte obiectivele prea înalte deocamdată.

Rac
Evită activităţile stresante pentru că energia ta e la cote minime. Soluţia este mai degrabă iesirea la o plimbare cu persoana iubită.

Leu
Ţie îţi da de furcă mândria exagerată,din cauza căreia chiar şi chestiunile minore ţi se par un afront. Mai ia lucrurile şi în glumă.

Fecioara
Nu eşti nici tu buricul pământului, aşa că nu vei scutit să accepţi lucruri care nu îţi convin.Important este să înţelegi de ce sunt necesare.

Balanţă
O problema sentimentală din trecut poate reveni în actualitate. Nu este exclus să te cerţi cu partenerul de viaţă.

Scorpion
Ai ocazia unui schimb de experienţă interesant care-ţi va nuanţă percepţia în multe privinţe. Profită din plin de o astfel de şansă.

Săgetător
O zi cam morăcănoasă în care nu te stimulează nimic. Poate şi datorită rutinei în care te-ai cantonat.

Capricorn
Manifeşti astăzi o intransigenţă vizavi de punctele slabe ale celor care depind de ţine.Nu e rău să fii onest dar fii în acelaşi timp consecvent.

Vărsător
Un plus neaşteptat de bani te binedispune,dar dacă nu-ţi ţii euforia în frâu s-ar putea să-i pierzi la pariuri sau jocuri de noroc.

Peşti
Te sâcâie nişte probleme de sănătate. Par minore,dar ele sunt semnul că undeva te neglijezi .Gândeşte-te mai serios la tine.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.