HOROSCOP ZILNIC, 26 IULIE – Ce prezic astrele pentru fiecare zodie în parte

0
308

HOROSCOP ZILNIC, 26 IULIE Berbec. Ai două direcţii la dispoziţie, dar niciuna nu-ţi inspiră mai multă încredere pentru a te decide rapid.

Stai în cumpănă, analizezi situaţia pe toate fetele, înainte de a spune la ce varianta te-ai oprit.

Loading...

E posibil că, la starea de indecizie de acum, să alegi o cale iar peste câteva zile deja să regreţi, gândindu-te ce-ar fi fost dacă porneai în cealaltă direcţie?

Dacă ai putea amână marile hotărâri pe altădată, ar fi mult mai bine pentru ţine, deoarece azi nu vei reuşi să vezi lucrurile echidistant şi lucid, având mereu dubii şi semne de întrebare fără răspuns.

Taur. Cu cât intri în contact cu mai multă lume, cu atât nervii tăi sunt mai întinşi, pentru că ai de a face cu oameni extrem de diferiţi şi care nu pot coopera cu tine.

Eşti iritat de replicile din jur, eşti scos din sărite de gesturile agresive ale altora, dar nici tu nu eşti în cea mai bună formă pentru a păstra dialogul pe un teren paşnic.

Ai mare grijă la tonul folosit, mai ales faţă de oamenii complet necunoscuţi, pentru că un cuvânt dur din partea ta nu ar fi decât scânteia unui conflict de proporţii, că atare mai bine te abţii chiar dacă te mănâncă limba…

Gemeni. Eşti încântat să vezi că modul tău corect de a rezolva o problema este apreciat şi ai ajuns la roade demne de toată laudă.

Ai urmat numai calea cea dreapta, ai respectat regulile şi legile, nu te-ai abătut nicio clipă de la ce ţi s-a cerut iar acum iată, se văd rezultatele cele mai bune.

Eşti mândru de tine că ai reuşit să respecţi totul întocmai şi nu ai încălcat nicio regulă, şi e normal să jubilezi când vezi că alţii, care nu au făcut totul că la carte, acum au de plătit. E târziu să vii cu replici gen v-am spus eu, pentru că vorbesc de la sine adevărul şi rezultatele la care ai ajuns.

Rac. Nu eşti cea mai plăcută companie astăzi. Ai dori ca ceilalţi să te răsfeţe în gesturi de prietenie şi în cuvinte de încurajare, pentru că treci printr-un moment ceva mai dificil.

Sufletul tău pare împovărat de temeri şi griji, dar norocul tău de azi este exact şansă de a ieşi din mediul încărcat negativ.

Ca atare pleacă oriunde vezi cu ochii: o călătorie, o plimbare, o ieşire în locuri care te pot rupe de problemele tale e de preferat, pentru că aşa poţi uita, pentru câteva ore, de frământările tale. Nu înseamnă că se rezolva, dar te mai poţi relaxa şi tu un pic!

Leu. Cineva intervine în treburile tale şi strică tot, în loc să duci mai departe ceva ce părea să meargă bine, acum trebuie să stai pe loc şi să repari greşelile acestui inamic care şi-a băgat nasul unde nu-i fierbea oala.

Descoperi, cu această ocazie, cine e rivalul din umbră care umblă cu bârfe şi cu beţe în roate, pentru că îţi dai seama mai clar că există cineva în spatele problemelor cu care te confrunţi de la o vreme. Data viitoare vei şti să te protejezi de astfel de oameni!

Fecioară. Disputele din familie sunt absolut normale la atmosfera ceva mai tensionată a acestei zile.

De fapt, nu reuşeşti să te rupi de motivele de enervare de peste zi şi vii cu ele acasă, gata să strici şi aici atmosfera.

Fă un efort să te debarasezi de tot ce te-a supărat pe parcursul zilei, că acasă să menţii dialogul pe un teren armonios, altfel arunci în aer toată bună înţelegere dintre ţine şi membrii familiei.

Balanţă. O acţiune începută mai demult, de la care aproape că nu mai aveai nicio veste, ajunge finalmente la un nivel promiţător, demn de a fi sărbătorit.

Niciodată nu e prea târziu să culegi roadele unor eforturi demult depuse, că atare aruncă o privire înapoi, pentru că abia acum poţi vedea unde ai ajuns.

Chiar dacă o vreme nimic nu părea să se mai schimbe sau să se mai mişte, iată că răbdarea ta a dat roade şi acum poţi observă efectele excelente ale trecutului. E ca şi cum, după ani sau luni de muncă, abia acum eşti recompensat pentru cele făcute cândva, deci uită-te şi înapoi, căci a venit vremea dobânzilor şi a dividendelor!

Scorpion. Prieteniile se nasc şi mor, relaţiile încep şi se termină, că atare nicio persoană pe care o cunoşti, de-a lungul timpul, nu rămâne definitiv în viaţa ta.

E posibil să-ţi iei rămas bun de la un amic, dar relaţia dintre voi s-a înrăutăţit major în ultima vreme şi simţi că nu mai poţi continuă aşa. Unul din voi trebuie să fie tranşant şi să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă adevărul doare şi poate declanşa o criză în relaţia voastră.

Decât să te minţi mai departe că totul e perfect, mai bine priveşti adevărul în faţă şi termini aici.

Săgetător. Eşti ţinut pe loc de intervenţia nefastă a unei persoane care s-a băgat unde nu-i fierbe oală, dar în loc să-i ceri socoteală pentru greşelile sale, ai tendinţa de a prelua pe umerii tăi toată vină.

Tu nu eşti vinovat de această situaţie, eşti doar o victima colaterală, pentru că nu ai fost suficient de ferm atunci când celălalt şi-a băgat coadă. Nu e târziu nici acum să-l scoţi din această afacere, că atare fii dur şi spune-i clar că nu ai nevoie de ceea ce el crede că ar fi un ajutor.

Nici vorbă de ajutor, în loc să-ţi fie de folos, mai mult te încurcă, deci eliberează-te repede de compania să. Te descurci mai bine singur!

Capricorn. Veştile care sosesc azi de la prieteni au un efect mobilizator asupra ta şi îţi dau alt chef de acţiune.

Devii mai implicat, mai agresiv, în sensul bun al cuvântului, şi nu te laşi până ce nu duci la capăt ceea ce ai început.

Când ştii că ai susţinători şi adepţi, ai mai mult curaj să continui o acţiune, oricât de dificilă ar fi.

Vărsător. Nu te cramponă de o situaţie care nu merge tocmai bine în acest moment, ci priveşte undeva în depărtare, spre etapele următoare.

Acum poate că da, eşti blocat, dar dacă transformi un hop într-o obsesie, fii sigur că vei rămâne aici multă vreme.

Cu cât priveşti mai detaşat piedică de acum, cu atât vei trece mai repede peste ea, pentru că important acum e să te concentrezi asupra scopului spre care te îndrepţi.

Peşti. Eşti un fel de lider în colectivul din care faci parte şi ar trebui să-i conduci şi pe ceilalţi spre un rezultat comun, dar te irită faptul că unii nu îţi respectă autoritatea şi fac totul după cum cred ei de cuviinţă.

Nu e momentul să fie independenţi şi să facă opinie separată, ar trebui că toţi să-şi unească forţele spre un scop unic, de aceea îţi va fi greu să te impui în faţă celor mai tineri care au impresia că le ştiu pe toate. Ar fi bine să te asculte, pentru că tu ştii mai bine ce trebuie făcut.

Sursă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.