HOROSCOP ZILNIC 19 DECEMBRIE – Ce prezic astrele pentru ziua de mn

0
308

HOROSCOP ZILNIC 19 DECEMBRIE BERBEC. Nu reuşiţi să ajungeţi la niste obiectve la care visați. Trebuie să acceptaţi situaţia încă o vreme, pentru că vor apare şi rezultatele dorite.

TAUR

Din nefericire vă aflaţi într-un impas, la o răscruce de drumuri, iar niciuna din alternative nu vă inspiră curajul de a merge mai departe.

GEMENI

Astăzi sunteţi dur cu cei superficiali şi neatenţi, dar uitaţi că e mai uşor să vedeți punctele slabe la alţii, decât la propria persoană.

RAC

Toate lucrurile par să bată pasul pe loc şi trebuie să vă mulţumiţi cu o stare pasivă. Încercați să vă detaşaţi de toate şi să vă relaxaţi.

LEU

Aveţi nişte bani la dispoziţie şi vă faceți deja planuri măreţe cu ei. Aţi putea cheltui o sumă fără rost, iar ulterior să vă pară rău.

FECIOARĂ

Sunteți într-un conflict între generaţii, părinţi şi copii. Ţineţi partea părinţilor, dar să nu tăiaţi aripile celor tineri, fiindcă speranța lor este în voi.

BALANŢĂ

Adunaţi-vă forţele şi abordaţi orice impas cu optimism, deoarece gândirea pozitivă vă poate scoate din cele mai ciudate situaţii.

SCORPION

Astrele vă recomandă să rezolvați toate sarcinile de astăzi, întrucât dețineți resursele necesare pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce v-ați propus.

SĂGETĂTOR

Sunteţi decis să faceţi o schimbare radicală în viaţa privată. Încercați pe cât posibil să dați dovadă de înţelepciune în abordarea acestei chestiuni delicate.

CAPRICORN

Aruncaţi o privire înapoi, pentru că aţi lăsat în aşteptare o datorie morală faţă de un prieten. Acum e momentul să fie reparată, mai târziu o să vă pară rău.

VĂRSĂTOR

Vă dezamăgesc nişte lucruri şi nu reuşiţi să vă recăpătaţi speranţa că se vor rezolva favorabil. Nu este cazul să fiți pesimist, lucrurile se vor rezolva.

PEŞTI

Planurile de viitor pe care le aveţi în minte încep să se realizeze. Fiți convinși că nu mai e mult până la obţinerea succesului dorit.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.