HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE – Află ce vă oferă astrele pentru ziua de joi

0
173
foto http://promenad.hu

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE Berbec. Clarifici astăzi o confuzie care a antrenat neînțelegeri în lanț. Nu tu ai fost principalul vinovat și tocmai din acest motiv esti frustrat.


Taur
Ești mai sensibil decât de obicei și ai tendința să iei totul în nume personal. Linisteste-te, nu s-a urnit tot Universul împotriva ta.

Gemeni
Se anunță probleme cu sănătatea și banii. Susținerea îți vine de la Mercur, care facilitează înțelegerea și comunicarea cu cei dragi.

Rac
O provocare îți stimulează ambițiile și orgoliul. Sub dorințele demonstrative se ascund însă vulnerabilități sufletești.

Leu
Ai nevoie de companie și de animație.Te-ai izolat în muncă și te simți epuizat. O ieșire cu prietenii ar fi o alegere perfectă.

Fecioară
O zi calmă și caldă. Vei primi vești importante de departe și nu este exclus să plecați într-o călătorie. Nu refuzați o asemenea ofertă.

Balanță
Din cauza entuziasmului riști să depășești anumite limite. Fii realist, nimeni nu e de neînlocuit. Astrele te sfătuiesc să te bazezi pe intuiție.

Scorpion
Încerci să eviți dezvăluirea unui adevar, dar nu asta este soluția. Trebuie să-ți asumi consecințele. Nu repeta aceleași greșeli din trecut.

Săgetător
O persoană mai în vârstă, posibil o rudă apropiată, te sprijină într-o chestiune sentimentală. Apreciază și fii deschis la discuții.

Capricorn
Apatie accentuată, până aproape de depresie. Cauza o constituie niște nemultumiri mai profunde, pe care nu le conștientizezi pe deplin.

Vărsător
Ești înclinat să consideri că numai tu ai dreptate. Ei bine,nu este deloc asa. Relaxează-te, privește lucrurile și din perspectiva celorlalți.

Pești
Te agăți de niste fleacuri și ignori aspectele esențiale. Ceea ce evident că nu e de natură să te ajute. Renunță la rigiditatea aceasta păguboasă.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.