HOROSCOP OCTOMBRIE – Află ce îţi rezervă astrele pentru luna următoare 

0
329

HOROSCOP OCTOMBRIE Evenimentul major al lunii este intrarea lui Jupiter în Scorpion, la 10 octombrie 2017. Supranumit „Marele Benefic”, Jupiter este gigantul sistemului solar.

Loading...

Are o foarte bună vizibilitate pe cer, fiind aproape la fel de strălucitor ca Luceafărul (Venus) și, din cele mai vechi timpuri, a insuflat oamenilor bucurie și speranță.

Berbec
La 10 octombrie 2017 Jupiter părăsește casa cuplului Berbecului, după o ședere de mai bine de un an. Încet-încet, lucrurile vor începe să se potolească și să recapete dimensiunile obișnuite. Deocamdată, însă, încă mai e loc pentru acțiune, ba chiar din plin!

În prima decadă din octombrie, în casa cuplului Berbecului se găsesc Jupiter, Soarele și Mercur; Soarele rămâne aici până pe 23, iar Mercur, până pe 17; pe 14 octombrie ajunge aici și Venus, iar pe 22, și Marte.

Armonia și norocul în dragoste se concentrează în perioada 14-22.

Taur

foto http://astrology.wikia.comOctombrie 2017 aduce Taurilor vești bune, chiar foarte bune. Pe data de 10, Jupiter, Marele Benefic, intră triumfal în casa cuplului Taurului, unde va rămâne până în luna noiembrie 2018.

Te așteaptă mai bine de un an de expansiune a vieții sentimentale, de șansă și înflorire.

Cele dintâi indicii ale bunăvoinței jupiteriene s-ar putea să se vadă chiar din ultima decadă a lui octombrie 2017, când ai parte de o splendidă conjuncție Soare-Jupiter în casa cuplului Taurului, care vestește un eveniment fericit, o realizare sau o oportunitate deosebită.

Gemeni


La 10 octombrie 2017 Jupiter părăsește casa erotismului Gemenilor, pe care a onorat-o cu prezența mai bine de un an, începând din luna septembrie a anului trecut.

Casa erotismului rămâne însă bine reprezentată și luna asta, fiind tranzitată de Soare, Mercur, Venus și Marte.

Așadar, ai în continuare același apetit pentru dragoste, sex și noi experiențe amoroase. Climatul este plin de oferte, dar poate fi cam instabil sau schimbător.

Rac
Bucurie, mare! La 10 octombrie 2017 Jupiter, Marele Benefic, intră în casa a cincea a Racului, cea pe care scrie „AMOR” și unde va sta timp de un an și o lună. Este vorba despre casa plăcerilor, a pasiunii, a aventurii si a adrenalinei.

Vigoarea sexuală atinge cote uimitoare, iar inima ți-e plină de elan romantic. Atmosfera înclină la dragoste, iar astrele complotează la ivirea ei.

Cam tot omul care mai are loc în inimă pentru iubire, trăiește o poveste amoroasă sub influența acestui tranzit. Casa a cincea propovăduiește iubirea liberă, degrevată de responsabilități, manifestarea neîngrădită a sentimentelor și a erotismului.

Leu
Amorul nu este chiar punctul forte al Leilor în luna octombrie 2017, mai ales în primele două decade.

Stăpânul casei cuplului Leului, Saturn, formează un aspect advers cu Marte, planeta pasiunii dar și a conflictelor ori a incidentelor diverse. Prin urmare, lucrurile nu merg mereu așa cum ai vrea, iar dacă le forțezi sau te grăbești, s-ar putea să înrăutățești situația.

Este posibil ca unele inconveniente să pornească de la bani sau de la alte valori sau, poate, de la copii. Cel mai potrivit ar fi să mai tai un pic din orgoliu și să înveți să negociezi, astfel

Fecioară
Cu Marte și Venus situați în Fecioară, prima parte a lunii octombrie 2017 debordează de pasiune și romantism arzător.

Dragostea și dorințele preiau controlul, iar toate celelalte aspecte ale existenței fie se modelează în jurul lor, fie trec în plan secundar.

Prezența lui Marte și a lui Venus în zodia ta anunță evenimente cu o mare încărcătură emoțională, dar poate conduce, deopotrivă, către decizii foarte subiective.

Venus părăsește zodia Fecioarei pe 14 octombrie 2017, îndrumând alegerile amoroase (ori interesele cuplului, după caz) pe cărări mult mai practice: bani, valori, investiții ș.a.

Balanță

foto http://www.eva.ro

Prima parte a lunii octombrie 2017 nu îți oferă prea multe satisfacții relaționale. Venus, planeta iubirii, și Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, sunt plasați într-o zonă inactivă, greu de perceput, uneori decepționantă.

N-ar fi de mirare să apară un motiv de supărare ori de frustrare, dar n-ar fi de mirare nici să trăiești un episod amoros secret, misterios sau chiar interzis.

De pe la jumătatea lunii, registrul se schimbă. La 14 octombrie Venus intră în Balanță, revărsându-și grația asupra ta, sporindu-ți farmecul și puterea de seducție, îndulcind climatul din jur, făcându-l mai armonios și mai senzual.

Scorpion
Luna octombrie aduce un eveniment de mare însemnătate: Jupiter, stăpânul casei iubirii și a erotismului Scorpionului, intră în Scorpion la 10 octombrie 2017 și va rămâne acolo până în noiembrie 2018.

Această poziție anunță o intensificare a libidoului, o sensibilitate romantică accentuată și o probabilitate crescută de a te îndrăgosti. În unele cazuri, poate indica o creștere a fertilității sau un interes mărit pentru copii. Oricum, iubirea și sexualitatea, cu tot ce derivă din ele, trec în prim-plan.

Venus, stăpâna casei relațiilor Scorpionului, se află într-o dispoziție dinamică și pasională în prima parte a lunii, pentru ca mai apoi să intre într-o zonă inactivă, poate chiar mohorâtă.

Săgetător
Octombrie 2017 este generos cu Săgetătorii în plan sufletesc. Venus, planeta iubirii, și Marte, stăpânul casei erotismului Săgetătorului, se află în poziții puternice, care conferă libertate de acțiune, iar Mercur, stăpânul casei relațiilor, se află într-o casă benefică în prima jumătate a lunii și este conjunct cu o planetă benefică în a doua jumătate a lunii.

Tabloul lunii octombrie nu este, însă, calm și plin de armonie, ci dinamic, provocator, cu schimbări de tonalitate. Ceea ce trebuie să reții este că, într-un fel sau altul, lucrurile ies în favoarea ta.

O altă caracteristică a lunii octombrie 2017 este aceea că relațiile Săgetătorilor au tangență cu mediul social, cu vizibilitatea. Poate că se intersectează cu cariera sau sunt facilitate de participarea la evenimente care adună multă lume.

Capricorn

foto http://perfectimperfecte.roÎn prima parte a lunii octombrie 2017 Venus, stăpâna casei iubirii și a sexualității Capricornului, se află suficient de aproape de Marte încât să se contamineze de energia fierbinte și pasională a acestuia.

Elanul arzător poate fi pus în legătură cu o călătorie, cu o legătură la distanță sau cu studiile, cultura ori valorile spirituale.

În partea a doua a lunii se poate observa o împletire între interesele de natură intimă și cele de natură profesională, între dragoste și notorietate.

Evenimentul lunii octombrie este intrarea lui Jupiter în casa a unsprezecea a Capricornului, o casă norocoasă, care favorizează socializarea și care, prin reflex din casa dragostei (aflată la 180 grade), ar putea aduce oportunități sentimentale.

Vărsător
Prima parte a lunii octombrie 2017 este mai frământată în plan sentimental: Venus, planeta dragostei, se află împreună cu Marte, Micul Malefic, într-o casă neprielnică și face un careu cu Saturn, stăpânul Vărsătorului.

Soarele, stăpânul casei cuplului Vărsătorului, este într-o condiție slabă, deci nu poate drege prea mult busuiocul. Nici Mercur, stăpânul casei pasiunii și a erotismului Vărsătorului, nu este prea viguros în prima parte a lunii. Prin urmare, lucrurile merg cam poticnit și există temeri privind posibile necazuri în dragoste.

Info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.