HOROSCOP – Ce spun astrele pentru luni, 19 decembrie 2016

0
224

 

HOROSCOP  Luni, 19 decembrie, capricornul are senzaţia că în jurul său se află inamici puternici care abia aşteaptă să îl atace. Dar, atenţie, exagerează… Află mai jos ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Nu te lăsa intimidat de cei din jurul tău care pun la îndoială paşii parcurşi de tine până acum. Nu toată lumea te cunoaşte aşa cum eşti tu, nu oricine are răbdare să asculte cu ce te lauzi din trecutul tău, şi, ori din invidie, ori din dezinformare, comentează şi critică tot ce le povesteşti.

Nu pune la suflet circumspecţia lor, pentru că unii nu ştiu să aprecieze decât ceea ce fac ei înşişi, ca atare contează să fii tu mulţumit de ceea ce ai realizat, fără să aştepţi neapărat aplauzele celor din jur, deşi alt tonus ai avea dacă lumea ar şi aprecia eforturile depuse de ţine. Mai aşteaptă, taci şi faci, şi într-o zi lumea se va convinge.

Taur

Ţii chiar în mâinile tale cele mai eficiente instrumente pentru a-ţi construi singur ceea ce doreşti să obţii. Nu aştepta de la alţii miracole, când sursa fericirii eşti tu! Pune în aplicare ceea ce se naşte acum în mintea ta, treci la fapte cu optimism şi entuziasm, convins că porneşti pe un drum care duce la succes deplin.

Adu-ţi aminte şi de multe alte reuşite trecute în care ţi-ai pus talentele la treabă şi ai ajuns la un nivel demn de laudă şi mândrie. Fii sigur că ceea ce porneşti acum, ceea ce clădeşti prin forţe proprii după propriile idei va merge de minune, pentru că altfel dai randament când faci ceva care se naşte chiar în tine.

Gemeni

Conştiinţa nu te lasă să faci un lucru cu care nu poţi fi de acord, şi bine faci. Altfel ai regreta mai târziu că nu te-ai oprit la timp. Îţi dai seama că acel lucru face cuiva rău, ori ţie, ori altuia, că nu e ceva corect, legal sau moral, că încalcă unele reguli scrise sau nescrise. Deci cel mai bine ar fi să spui nu oricărei ispite.

Doar lucrurile deja verificate, bine documentate, care au fost deja aplicate în practică merită puse în valoare azi, că atare nu emite păreri dacă nu ai la baza şi date certe, nu te apucă de ceva fără să ai informaţii despre evenimente similare de succes. Ai grijă mai ales la tranzacţiile care nu au contracte la baza.

Rac

Dacă nu poţi călători efectiv în alte locuri, mintea ta e liberă să ajungă unde vrea şi poţi călători pe calea gândului. Ajungi în spaţii minunate, în locuri prin care doar visul poate ajunge, deci lasă-ţi mintea în voie să colinde pe unde vrea. Elibereaz-o de orice frontiere, pentru că numai această libertate totală te va ajuta să găseşti direcţii, idei, soluţii dintre cele mai interesante, pe care merită să le aplici imediat.

Studiul, lectura, filmele, internetul, toate te pot ajuta să umbli prin locuri în care nici nu crezi că poţi ajunge vreodată şi te încarci cu sentimente, emoţii şi cunoştinţe care te încântă. Dacă mintea ta vrea, azi ajungi şi pe Lună…

Leu

Ţi-ai propus de multă vreme să-ţi schimbi regimul de viaţă, să te apuci de sport, să ai o viaţă mai activă dar ai tot găsit scuze să amâni momentul. Nu mai poţi amân, ia taurul de coarne şi fă un prim pas spre o viaţă mai activă. Lupta împotriva lenei, a sedentarismului, a monotoniei casnice, deci ce-ar fi să tragi o fugă la sală sau să faci câteva mişcări chiar la tine acasă.

Ştii şi tu cu efecte minunate are activitatea fizică de orice fel ar fi, pentru că te vei simţi revigorat chiar şi dacă speli geamurile sau aspiri prin toată casa. Tot un sport sunt şi acestea! Corpul tău are nevoie de acest consum de energie, dar cel mai greu e momentul când învingi comoditatea.

Fecioară

Ai mai multe direcţii interesante de explorat, dar nu te poţi ocupa de toate deodată, ca atare trebuie să discerni clar între variantele pe care le ai la dispoziţie şi s-o alegi doar pe cea care simţi că va duce acolo unde speri. Culmea e că, după ce te vei hotărî asupra unei singure căi, va apărea cineva care va începe să-ţi prezinte o altă variantă mult mai atractivă şi mult mai interesantă şi te va deruta şi mai tare, pentru că tu tocmai ai ales.

Analizează repede dacă merită să schimbi macazul din mers, pentru că prea sună bine ceea ce-ţi transmite cel de lângă ţine. Îţi prezintă roadele finale într-o notă atât de optimistă şi de tonică, încât te întrebi ce să faci.

Balanţă

Vii obosit acasă, iar acasă te iau copiii în primire şi scot untul din tine! Vei face tot posibilul să nu-i dezamăgeşti, să nu te pierzi cu firea, oricât de extenuat ai fi, ba chiar ai putea trata timpul petrecut în compania celor mici că cel mai bun remediu după o zi epuizantă. Totul e să nu-ţi eliberezi nervii pe ei, pentru că nu ai avea o reacţie prea plăcută.

Asumă-ţi rolul de părinte şi coboară-te la nivelul lor, pentru că şi ei au nevoie de ţine, chiar dacă eşti frânt de oboseală după o zi de lucru. Distrează-te un pic cu ei, râzi cu ei, joacă-te cu ei, pentru că şi asupra ta ar avea un efect benefic!

Scorpion

Cu tovarăşii potriviţi, azi poţi avea parte de un succes de răsunet. Singur, nu vei avea aceleaşi rezultate, ca atare fă echipă cu persoane bine pregătite, ambiţioase, a căror prezenţă te stimulează să dai tot ce ai mai bun din tine.

Proiectele colective, în care nimeni nu se erijează în lider cu orice preţ, ci fiecare îşi joacă rolul care îi revine cu conştiinciozitate, pot duce la rezultate demne de toată lauda, ca atare nu încerca să fii singur, ci alătură-te oamenilor care te pot determina să lupţi cu toate forţele pentru succes.

Săgetător

Ai încredere deplină în drumul tău, spune-ţi cu tărie că duce numai spre acel succes la care visezi şi ai să vezi că aşa va fi. Nu renunţa nicio clipă la această încredere, pentru că ea e resursa principală care te ajută să ajungi acolo unde îţi doreşti. Nu contează ce spun alţii, nu contează că mulţi te vor privi cu suspiciune, pentru că tu crezi în visul tău oricât de ciudat ar suna.

Cât timp te bazezi numai pe forţele proprii, nu ai de ce să-ţi faci griji, pentru că tu ştii foarte bine ce resurse imense ai! Mergi pe calea ta, ajungi la succes, şi la urmă le vei arăta tuturor că ideea ta era demnă de încredere. Iar acum şi de laudă!

Capricorn

Te afli într-un mediu care te cam irită, dar nu anturajul e vinovat de atitudinea ta cam agresivă, ci tu, pentru că nu eşti în cele mai bune toane. Ai mereu senzaţia că în jurul tău se află inamici puternici care abia aşteaptă să te atace. Ai senzaţia că cineva, în umbră, te urmăreşte că să te critice la prima abatere.

Exagerezi: tu eşti cel nervos azi şi abia aştepţi o scânteie de scandal că s-o transformi într-un război. Calmează-te şi încearcă să te adaptezi tu mediului în care te afli, nu să pretinzi de la ceilalţi să te suporte aşa cum eşti. Nervii pot fi şi constructivi, la o adică, dacă îţi pui în joc energia spre un scop comun din care fiecare are de câştigat.

Vărsător

Ar fi trebuit să pleci azi la drum, dar eşti nevoit să renunţi în ultima clipă, ori pentru că apare altceva mai important de făcut, ori pentru că acea călătorie nu-şi mai are rostul.

Dacă nu este obligatoriu să pleci acum la drum, ci poţi rezolva problema cu un simplu telefon, ar fi bine să faci acel lucru, pentru că ar fi alte lucruri mult mai interesante de făcut în acelaşi timp. Ceva nu va ieşi conform planurilor pe parcursul călătoriei, şi te întorci acasă cu sentimentul că ai pierdut inutil ziua la drumuri. Amână eventualele deplasări, dacă nu sunt tocmai urgenţe! Mai pot aştepta…

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.