HOROSCOP – Ce prezic astrele pentru ziua de miercuri, 9 august

0
191

HOROSCOP Berbec. Ai mare noroc de prezența unui prieten în preajma ta care vine exact cu soluția de care ai tu nevoie. Urmează-i sfaturile și vei avea de câștigat.


Taur
Vi se propune un proiect care să vi se potrivească, să vă aducă și bani și să vă cunoască și ceilalți cât de pricepuți sunteți la locul de muncă.

Gemeni
Sunteți pe cale să legalizați niște acte importante care să vă dea posibilitatea să luați un credit bancar să vă puteți cumpăra o casă.

Rac
O să puneți capăt unui conflict mai vechi și veți începe o colaborare profesională mai veche. Aveți succes în tot ceea ce întreprindeți.

Leu
O să le solicitați şefilor niște beneficii, pe care vi le-au promis și o să aveți șansa să vă remarcați. Fiți insistent și veți avea de câștigat.

Fecioară
Veți petrece câteva zile departe de casă în compania perfectă a prietenilor. Se anunță o zi excelentă comunicării și distracției.

Balanță
Este posibil să cheltuiți mai mult decât v-ați propus în reamenajarea locuinței. Nu te îngrijora, vei găsi resursele financiare de care ai nevoie.

Scorpion
Situația începe să se complice, din nou, în familie și va trebui să ai răbdare, diplomație și bunăvoință ca să poți aplana conflictele.

Săgetător
Te reîntorci la pasiuni mai vechi, care parțial au fost închise sau la proiecte pe care l-ai abandonat din lipsă de timp. Nu renunța la visele tale.

Capricorn
Familia este centrul universului tău pentru că de acolo iți extragi energia pozitivă și stimulentele de a merge mai departe.

Vărsător
Îți dorești o schimbare majoră în viața ta, cum ar fi o mutare de serviciu sau într-o altă locuință. Fii pregătit pentru o evoluție spectaculoasă.

Pești
Cineva a avut numai de câștigat de pe urma indulgenței și pasivității tale. Trebuie să-ți schimbi urgent comportamentul și vei avea de câștigat.

Sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.