HOROSCOP – Ce prezic astrele pentru 23 iulie

0
153

HOROSCOP Berbec. Este bine să te odihneşti mult în acest weekend, departe de forfota cotidiană. Stările de spirit fluctuează destul de mult, aşa încât bine este să fii cât mai discret şi să te ocupi doar de activităţile de rutină.

HOROSCOP Plimbă-te în aer liber, evita persoanele zgomotoase şi spaţiile aglomerate. Anumite persoane din anturaj îţi pot crea neplăceri, dar cu prudenţă şi discernământ le poţi depăşi fără probleme.
Taur
Prietenii îţi sunt alături în acest weekend. Întâlniri, dialoguri, controverse, toate alcătuiesc un carusel deosebit. Poţi primi informaţii şi sfaturi bune în legătură cu proiectele în care eşti implicat. Nu lua de bun chiar tot ce auzi, întrucât sunt multe persoane în jurul tău care vor să te sâcâie. Poate ar trebui să faci o selecţie printre cei apropiaţi. Fii mai atent la aşa-zişii protectori.

Gemeni
Domeniul profesional şi imaginea în ochii celorlalţi îţi atrag atenţia la sfârşitul satptamanii. Se pare că relaţia cu şefii este destul de tensionată, însă vină îţi aparţine în totalitate. Alcătuieşte-ţi un plan de îmbunătăţire a poziţiei la locul de muncă. Dialogurile sociale îţi sunt favorizate, aşa încât poţi să te justifici şi să îţi asumi responsabilităţile necesare. Discuta cu membrii familiei problemele tale profesionale. Te vor sprijini mult.

Rac
Călătoriile în străinătate şi studiile pe termen lung reprezintă teme de meditaţie în acest weekend. Recomandabil este să îţi alcătuieşti planuri în acest sens, întrucât astrele îţi trimit raze deosebite. Totuşi, răsturnările de situaţie pot fi la ordinea zilei. Este o perioada bună de a-ţi bucură sufletul cu o piesă de teatru, un film bun sau un concert de muzică. Balansul dintre latura materială şi cea spirituală a vieţii îţi poate crea stări de vis.

Leu
Finanţele şi bunurile altora te preocupă la finalul acestei săptămâni. Este o perioada bună de a achita taxe, impozite, credite sau de a te ocupă pe îndelete de afacerile pe care le desfăşori în comun cu alţii. Gândeşte-te la invesţii pe termen lung, întrucât astrele îţi trimit raze minunate în zona veniturilor din muncă proprie. Există discrepanţe între ce îţi doreşti tu din punct de vedere bănesc şi ce îţi oferă contextul actual, dar ai încredere că totul este în beneficiul tău.

Fecioara
Relaţiile parteneriale sunt subiectul principal din acest weekend. Dispui de multă susţinere astrală, astfel încât să îţi provoci partenerul de viaţă sau de afaceri la un dialog constructiv. Există nemulţumiri în privinţa colaborărilor în care eşti implicat. Atenţie însă că începe o perioada foarte dinamică şi îţi poţi aranja desfăşurarea acţiunilor aşa cum îţi doreşti. S-ar putea să apară o colaborare nouă, dar nu renunţă la cele vechi.

Balanţă
Sunt zile cu multă muncă, dar şi cu evidenţierea unor probleme de sănătate cronice. Ai multe de făcut, spor nu prea ai, iar relaţiile cu ceilalţi lasă mult de dorit. Selectează priorităţile şi bazează-te doar pe ţine. Bine este să nu îţi dezvălui planurile de acţiune. Fii foarte atent la sănătate! Odihneşte-te mai mult şi foloseşte doar tratamente naturiste pentru îmbunătăţirea stării tale de spirit. Providenţă veghează din umbră asupra vieţii tale.

Scorpion
La sfârşitul acestei săptămâni eşti foarte creativ. Dorinţa de amuzament este la cote înalte, iar prietenii îţi ţin isonul. S-ar putea că persoană iubita să-ţi facă anumite reproşuri vizavi de comportamentul tău în ale amorului. Fii receptiv şi încearcă să lămureşti lucrurile. Copiii îţi vor atrage în mod special atenţia, fie prin modul în care îşi petrec timpul liber, fie prin modul în care îşi expun ideile şi opiniile personale. Ai ce învaţă de la toată lumea.

Săgetător
Casă şi familia sunt domeniile preferate an acest weekend. Este o perioada bună de a te ocupă de reamenajarea casei, curăţenii generale sau de reparaţii curente. Pe de altă parte, relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, iar contradicţiile frecvente. Prudenţă şi discernământul te pot ajută să rezolvi lucrurile, astfel încât toată lumea să fie mulţumită. O vizită în locurile natale, un dialog cu rudele, răsfoitul unui album cu fotografii de familie sunt binevenite.

Capricorn
Eşti mai mult pe drumuri la finalul săptămânii. Rudele şi prietenii apropiaţi îţi solicită ajutorul, însă cu greu te desprinzi de ale tale. Gândirea şi comunicarea nu îţi sunt susţinute, aşa încât vorbeşte puţin şi nu îţi lua angajamente pe care nu le poţi onora. S-ar putea să apară în sfera ta de interes dorinţa de a-ţi completă bagajul educaţional. Fii prudent şi nu te grăbi în acţiuni! Delectează-ţi sufletul cu un film bun sau cu plimbări în aer liber.

Vărsător
Sunt zile proprice de a te ocupă de bugetul de venituri şi cheltuieli. Nu prea eşti mulţumit de banii pe care îi obţii de la un loc de muncă şi te gândeşti să-ţi reduci eforturile în acest sens. Cheltuielile zilnice îţi dau bătăi de cap, vrei mai mult decât îţi poţi permite, însă astrele te sfătuiesc să fii prudent şi să ai răbdare. Îţi vor veni bani de unde nici nu te aştepţi, când te aştepţi mai puţin, dar mai ales va fi vorba de o suma considerabilă.

Peşti
Zile interesante la sfârşitul acestei săptămâni. Stările tale de spirit sunt contradictorii, ai chef şi spor pentru toate, însă bine ar fi să îţi orientezi eforturile către relaţiile parteneriale. Se pare că începe o perioada excelenţă la acest capitol şi trebuie să fii pregătit. Pe de altă parte îmbunătăţeşte-ţi personalitatea şi modul de raportare la ceilalţi. Programarea unor cursuri de dezvoltare personală sau câteva şedinţe de îngrijire corporală ţi-ar fi mare folos.

sursa info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.