HOROSCOP 9 OCTOMBRIE – Ce prezic astrele pentru fiecare zodie în parte

0
317

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE Discuţii în familie pentru nativii zodiei Leu. Este un moment în care trebuie să ţină cont şi de părerea celorlalţi. Citeşte horoscopul pentru zodia ta.

Berbec

La cine poţi apela dacă nu la un părinte care te sfătuieşte de bine? Ai pe cineva mai în vârstă în preajma ta care priveşte lucrurile altfel decât ţine. Deşi ai fi tentat să-l consideri demodat sau mult prea rigid, sunt momente când e nevoie de experienţă de viaţă pentru a înţelege corect lucrurile.

Taur

Nu te poţi înţelege cu reprezentanţii generaţiilor aflate la distanţă mai mare faţă de ţine. Te comporţi că un om cu experienţă, serios, sobru, cu scaun la cap, şi nu apreciezi atitudinea superficială şi jucăuşă a celor tineri. Nu fi atât de rigid, pentru că o alură de acest gen poate genera ironii, chiar şi o atitudine nepoliticoasă la adresa ta.

Gemeni

Banii sunt cea mai mare preocupare, dar nu pentru că ţi-ar lipsi, ci pentru că trebuie să-i administrezi cu prudenţă şi maturitate, că nu cumva să-i risipeşti. Posibil să apară o suma consistentă de bani exact când aveai mai mare nevoie de ei, dar nu trebuie să te gândeşti deja la capricii

Rac

Dacă nu ai cu cine colabora astăzi, nu intra în panică. Numai trecând printr-un moment dificil îţi vei da seama că deţii tot ce ai nevoie pentru un succes deplin. Dacă pretinzi de la ceilalţi o implicare mai serioasă, ai fi dezamăgit, descoperind că partenerii tăi de lucru tot de la ţine aşteaptă soluţii, tot pe umerii tăi aruncă toate responsabilităţile.

Leu

Discuţi cu cei dragi din familie dacă este sau nu momentul unor investiţii mai solide. Va gândeaţi de multă vreme la ele, dar le-aţi tot amânat din cauza altor priorităţi. Se pare că a venit şi vremea lor, dar nu trebuie să va avântaţi în cheltuieli masive fără o analiză serioasă a resurselor voastre actuale şi viitoare.

Fecioară

Nicăieri nu-i mai bine că acasă! Te întorci după o zi încărcată în sânul familiei unde eşti răsfăţat cu gesturi de afecţiune, de prietenie, de simpatie, perfecte pentru a te relaxa şi a uită de toate. Persoană iubita, jumătatea ta de suflet, e alături de ţine necondiţionat şi totul merge excelent între voi, formând o echipa unită.

Balanţă

Stai un pic pe loc şi nu te mai gândi la etapele următoare ale unui plan pe care îl dezvolţi. Azi e o zi în care trebuie să arunci o privire în urmă, ori pentru că soluţia la problema de acum se află printre amintirile sau experienţele deja acumulate, ori ai scăpat ceva din vedere care, dacă nu este adus la zi acum, poate deveni într-o zi cel mai dificil impediment ce nu te va lasă să mergi mai departe.

Scorpion

 

Pentru că situaţia materială se ameliorează, şi starea ta devine mult mai bună, devii mai sigur pe ţine, mai optimist, mai dinamic, pentru că banii au, iată, şi efecte la nivel psihic (atunci când îi ai). Că ieşi la cumpărături şi cheltui o sumă mare pentru un obiect mult dorit sau doar reuşeşti să-ţi achiţi o mare datorie ce-ţi apasă pe umeri de ceva vreme, închei ziua cu un sentiment de fericire ce are la baza confortul financiar.

Săgetător

Ocupă-te de azi de lucrurile mici şi neimportante pe care le-ai tot amânat în ultima vreme încât au atins un nivel care nu mai suferă amânare. Vei scăpa foarte uşor de o mulţime de fleacuri, pentru că, la urma urmei, sunt doar multe, nu şi complicate. Concentrează-te asupra acestei liste de mărunţişuri pe care nu merită să o mai dai deoparte: curăţenia prin sertare, ordinea prin hârţii, schimbarea garderobei de sezon…

Capricorn

Eşti foarte preocupat de viitorul tău profesional şi eşti în cea mai bună formă pentru a lua o decizie capitală. Trebuie să fii atent la direcţia pe care porneşti de acum înainte, pentru că nu o vei mai putea modifică după aceea. Ţine minte: cum îţi aşterni acum, aşa vei dormi! Eşti în faţa unei hotărâri care va avea efecte pe termen lung, poate pe câţiva ani, ca şi cum ai alege acum profesiunea pe care o vei îmbrăţişa de acum înainte.

Vărsător

Te poţi folosi de influenţă şi puterea ta pentru a redresa o situaţie complicată. Lumea respectă deciziile tale, ascultă ce ai tu de spus cu supunere, că atare e bine să profiţi de poziţia pe care o deţii deasupra lor, pentru că tu vei deveni, astfel, eroul salvator care găseşte cheia problemei. Nimeni nu ţi se poate opune, ci vor primi decizia sau ordinele tale cu un dram de smerenie, tocmai pentru că ţi se recunoaşte valoarea.

Peşti

Eşti chemat undeva departe de casă, dar pentru a onora invitaţia, ar trebui să renunţi la alte planuri făcute pentru azi. Se pare că merită să schimbi programul pe nepusă masă, pentru că la destinaţie te aşteaptă persoane care chiar au nevoie de ţine şi te vor primi cu braţele deschise. Veştile pe care le primeşti din alte localităţi au un efect pozitiv asupra psihicului.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.