HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE 2017 – Ce vă aşteaptă în ultima zi din lună

0
290

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE 2017Opoziţia dintre Neptun şi Venus poate amplifică tensiunile sentimentale până la conflicte serioase. De asemenea, este posibil să apară dorinţa de a schimbă anumite obiceiuri şi atitudini. Puteţi începe prin a fi mai tolerant.


BERBEC

Vă simţiţi în formă şi aveţi mari şanse de reuşită pe toate planurile. Aveţi tendinţa să fiţi capricios, ceea ce ar putea să provoace o răcire a relaţiilor cu persoană iubita. Nu va grăbiţi să vorbiţi şi să acţionaţi! Vă sfătuim să acceptaţi sprijinul unei rude mai în vârstă.

TAUR

Aveţi şanse să vă faceţi remarcat în societate. Farmecul personal va poate ajută să încheiaţi afaceri profitabile pe termen lung. Vă sfătuim să nu îi faceţi reproşuri nemeritate partenerului de viaţă, pentru că riscaţi să va certaţi. Evitaţi speculaţiile financiare!

GEMENI

Astăzi aveţi o creativitate ieşită din comun. Ar fi bine să o folosiţi la locul de muncă sau în afaceri. Vă recomandăm să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă. Relaţiile sentimentale pot fi foarte bune dacă nu îi faceţi reproşuri nejustificate persoanei iubite.

RAC

S-ar putea să aveţi dificultăţi pe plan sentimental şi financiar. Nu va enervaţi! Aveţi şanse să o scoateţi la capăt, dacă reuşiţi să va păstraţi calmul. Vă sfătuim să ascultaţi sfaturile prietenilor apropiaţi şi să contaţi pe ajutorul lor.

LEU

În prima parte a zilei este posibil să survină evenimente neprevăzute care va obligă să va schimbaţi programul. S-ar putea să faceţi o călătorie în interes profesional sau de afaceri, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să fiţi mai înţelegător.

FECIOARĂ

După o perioada mai puţin favorabilă pe plan sentimental, astăzi şansă este de partea dumneavoastră. Aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu o persoană care va va cuceri imediat. Nu este exclus să devină o relaţie de durata. Pe plan financiar ar trebui să staţi bine. Nu este momentul să încercaţi să obţineţi câştiguri suplimentare.

BALANŢĂ

Se anunţă o zi foarte bună, cu realizări importante pe plan social şi material. Profitaţi de şansele care vi se oferă, dar nu forţaţi lucrurile! S-ar putea ivi ocazia să faceţi o călătorie neplanificată. Vă sfătuim să nu ezitaţi, pentru că sunt şanse să faceţi cunoştinţă cu o persoană de la care veţi afla informaţii importante cu privire la o afacere.

SCORPION

Astăzi pot avea loc evenimente deosebite, care va schimbă viaţă în bine. În prima parte a zilei munciţi cu spor şi reuşiţi să va afirmaţi pe plan social şi profesional. Spre seară este posibil să luaţi o decizie importantă într-o problema sentimentală. Astrologii va recomandă să ţineţi cont de intuiţie, dar şi de sfaturile unui prieten.

SĂGETĂTOR

Puteţi avea o realizare deosebită cu prilejul unei călătorii în interes profesional sau de afaceri. Va sfătuim să fiţi înţelegător cu cei care va însoţesc. În a două parte a zilei aveţi posibilitatea să rezolvaţi o problema sentimentală mai veche. Nu fiţi îngrijorat din cauza situaţiei financiare! Banii vor apărea la momentul oportun.

CAPRICORN

Dimineaţă s-ar putea să fiţi iritat. Nu este exclus să fiţi nedelicat cu persoană iubita şi să declansati o ceartă. Astăzi astrologii va sfătuiesc să evitaţi întâlnirile de afaceri sau cu prietenii. O persoană mai în vârstă va apreciază decizia de a va îngriji sănătatea.

VĂRSĂTOR

La serviciu munciţi cu mult entuziasm şi reuşiţi să atrageţi invidia colegilor. Faptul că dedicaţi mult timp activităţii profesionale poate duce la discuţii cu persoană iubita. Va sfătuim să fiţi mai atent şi mai înţelegător cu cei dragi. Clarificaţi cu răbdare orice neînţelegere!

PEŞTI

Dorinţa de câştiguri materiale va poate face să neglijaţi relaţiile sentimentale. Nu este exclus chiar să va certaţi cu partenerul de viaţă. Va sfătuim să nu luaţi decizii pripite. Căutaţi un compromis între planul financiar şi cel sentimental! Spre seară este posibil să mergeţi într-o vizită la rude.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.