HOROSCOP 30 AUGUST 2017 – Ce prezic astrele pentru miercuri, 30 august

0
349

HOROSCOP 30 AUGUST 2017 Sextilul Luna-Jupiter aduce un plus de optimism și amplifică șansele de reușită în toate domeniile.

Este un moment favorabil pentru a pune în aplicare planurile elaborate în ultima vreme. De asemenea, sunt favorizate relațiile interumane.

Berbec

Loading...

Se pare că sunteți plin de energie și aveți câteva idei ingenioase. Puteți avea succes în afaceri și călătorii, în susținerea examenelor sau în cultivarea relațiilor sociale. În a doua parte a zilei este posibil să aveți o întâlnire neașteptată, în urma căreia sunteți nevoit să vă schimbați programul pentru ziua următoare. Ar fi bine să evitați hotărârile pripite, care ar putea să tulbure armonia din familie.

Taur

Se întrevede o zi încărcată. Că să puteți rezolva tot ce v-ați propus pentru azi, astrologii vă recomandă să vă organizați timpul cât mai eficient. Farmecul personal vă poate ajuta să rezolvați într-o manieră diplomatică o situație tensionată. Dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă, astăzi aveți șanse mari să îl găsiți.

Gemeni

Puteți obține beneficii materiale importante, cu condiția să vă temperați spiritul critic. Ar fi bine să dați dovadă de stăpânire de sine în discuțiile cu prietenii și cu partenerul de viață, pentru a evita conflictele. Spre seară s-ar putea să primiți vizita unei persoane apropiate care vă dă o veste bună în legătură cu o călătorie.

Rac

Dificultățile financiare cu care v-ați confruntat în ultima vreme vă oferă o motivație suplimentară pentru a munci cu perseverență. La locul de muncă sau în afaceri sunt șanse să aveți realizări importante, care vă vor aduce în curând și satisfacții materiale. Chiar dacă vă simțiți în formă și plin de energie, vă recomandăm să fiți prudent și să nu neglijați odihna.

Leu

Azi sunt favorizate călătoriile în interes profesional sau de afaceri. După-amiază aveți ocazia să rezolvați o problemă sentimentală care vă frământă de ceva timp. Pe plan financiar, se pare că parcurgeți o perioadă mai dificilă. Vî sfătuim să aveți răbdare, fiindcă sunt șanse că situația să se îmbunătățească în curând.

Fecioară

În prima parte a zilei aveți șanse de succes într-o activitate extraprofesională, datorită colaborării excelente cu o persoană apropiată. S-ar putea să vi se ofere ocazia unei investiții profitabile. Pentru a reduce riscurile, ar fi bine să vă sfătuiți sau chiar să vă asociați cu o persoană apropiată care are experiență în domeniu. Este posibil să aveți de luat o decizie în legătură cu o călătorie pe care v-ați planificat să o faceți în această perioadă. Vă sfătuim să luați în considerare beneficiile potențiale pe termen lung.

Balanță

Este un moment favorabil pentru a începe să vă puneți în aplicare un proiect menit să vă ajute să vă afirmați în plan profesional. Sunt șanse să obțineți și beneficii materiale, cu condiția să aveți răbdare. Relațiile cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri ar trebui să fie foarte bune. Vă sfătuim să profitați de acest context favorabil, dar să nu forțați lucrurile și să aveți răbdare.

Scorpion

În plan profesional sau în afaceri este o zi bună pentru a vă ocupa de probleme delicate. Aveți șanse să finalizați o lucrare începută cu mai mult timp în urmă. Astăzi puteți rezolva mai ușor decât de obicei diverse probleme de natură financiară. Aveți grijă să vă respectați promisiunile!

Săgetător

Aveți ocazia să vă afirmați în societate și să obțineți câștiguri financiare. La locul de muncă sau în afaceri este foarte posibil să fiți apreciat de superiori sau de parteneri pentru ingeniozitatea și ambiția de care dați dovadă. Nu puneți la suflet bârfele unei femei din anturaj!

Capricorn

În cursul dimineții este posibil să aflați că va trebui să faceți o călătorie în interes profesional sau de afaceri. Este o zi bună pentru negocieri, pentru prezentarea unor proiecte noi și pentru activități de promovare a produselor sau serviciilor proprii. A doua parte a zilei este favorabilă întrunirilor cu persoane apropiate. Astrologii vă recomandă să profitați de ocazie, pentru că sunt șanse să vă faceți noi prieteni.

Vărsător

Azi s-ar putea ivi ocazia de a obține venituri suplimentare dintr-o colaborare. Aveți posibilitatea să finalizați o lucrare dificilă, cu mai puțin efort decât v-ați așteptat. Vă recomandăm să evitați speculațiile de orice fel. În caz contrar, riscați să pierdeți mult.

Pești

Dacă vi se propune un nou loc de muncă, vă sfătuim să nu vă grăbiți să refuzați. Astăzi șansa este de partea dumneavoastră. Este posibil ca o persoană apropiată să vă sugereze o idee bună pentru activitatea profesională sau pentru afaceri. Ar fi bine să o discutați și cu partenerul de viață. Seara este favorabilă întrunirilor cu prietenii.

Info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.