HOROSCOP 29-30 IULIE – Ce surprize au pregătit astrele pentru ultimul weekend din luna iulie

0
180

HOROSCOP 29-30 IULIE Berbec. Sâmbătă: Ar trebui să fii răbdător și să nu te pripești în luarea unor decizii. Deși ești foarte entuziasmat de un nou lucru apărut în viață ta, nu strică să fii puțin cumpătat și să aștepți puțin înainte de a face pasul important.


Duminică: Ziua de duminică aduce foarte multă acalmie în plan afectiv. Te vei simți în largul tău în mijlocul celor apropiați și îți vei reîncărca bateriile pentru o nouă zi de luni, care se anunța a fi destul de aglomerată.

Taur

Loading...

Sâmbătă: Nu auzi vești foarte bune. Simți că nimic nu îți iese conform planurilor și ai tendința de a porni conflicte din senin. Relaxează-te și nu lasă părerile unora din jurul tău să se te influențeze negativ și să te deprime.
Duminică: Ziua aceasta îți aduce multă inspirație. Ai idei foarte bune și ești gata să le pui în aplicare. Sunt posibile unele tensiuni în relație, dar cu puțină înțelegere, totul se va rezolvă fără probleme.

Gemeni

Sâmbătă: Este o zi perfectă pentru distracție și pentru relaxare. Profită la maxim de clipele de liberate și petrece cât mai mult timp în compania celor dragi. Nu lasă gândurile negative să îți strice starea de spirit și privește cu optimism către viitor.
Duminică: Unele probleme cu o persoană față de care ai sentimente puternice te pot indispune. Primești un sfat valoros de la o persoană, care te va ilumina într-o problemă care te apăsa de ceva timp.

Rac

Sâmbătă: Te simți indispus sâmbătă și ai dori să vezi gesturi de atenție din partea familiei și a persoanei iubite. Vrei să fii în această zi centrul Universului, dar atitudinea ta nu pare să fie pe placul celor din jur.
Duminică: Ziua de azi aduce unele discuții în contradictoriu cu persoana iubită. Ești mai încăpățânat decât de obicei și vrei să îți impui punctul de vedere cu orice preț într-o problemă de familie.

Leu

Sâmbătă: Vrei doar să te odihnești și să profiți de clipele de liniște. Te gândești să pleci într-o călătorie sau să îți găsești un nou hobby.
Duminică: Această zi vine cu griji în plan financiar. Simți că nu ai destui bani și că vrei o schimbare la locul de muncă. Problemele legate de bani pot duce la o ceartă, așa că mare atenție ce spui azi!

Fecioară

Sâmbătă: Te simți apreciat și o persoană din anturajul tău chiar îți cere sfatul într-o problemă destul de delicată. Spre seară, există riscul că un eveniment neprevăzut să te supere.
Duminică: Te gândești la familie și la planuri de viitor. Te supără unele dificultăți în planul financiar, însă nu ar trebui să te stresezi prea tare. Vei depăși cu bine aceste momente mai delicate.

Balanță

Sâmbătă: Îți vine să cheltuiești o sumă considerabilă de bani, însă te reține ceva. Ți-e teamă de o investiție importantă și amâni luarea unei decizii într-o problemă ce te presează.
Duminică: Te trezești cu chef de ceartă și vrei să îți verși nervii. E de preferat să eviți discuțiile aprinse pentru că o banală ceartă poate să evolueze în ceva ce nu mai poți controla.

Scorpion

Sâmbătă: Simți că ai nevoie de încurajări din partea persoanei iubite. Acuzi o stare profundă de oboseală și te simți epuizat fizic și mental.
Duminică: O veste din partea unei rude îți dă peste cap planurile în ziua de duminică. Consideri că eforturile tale nu sunt răsplătite și arunci unele reproșuri celor apropiați.

Săgetător

Sâmbătă: Liniște și pace în viață de familie în ziua de sâmbătă. Această stare pașnică te face să te simți în largul tău și lași grijile deoparte.
Duminică: Partenerul îți spune ceva care te nemulțumește. Nu trebuie să pui la suflet și să pornești o ceartă, întrucât aceste vorbe vin pe fondul unei stări temporare de stres.

Capricorn

Sâmbătă: Ar fi cel mai bine să petreci această zi în sânul familiei. Lasă, pentru un moment, frustrările acumulate la locul de muncă și bucură-te de căldura familială.
Duminică: Ziua de duminică o începi cu entuziasm și cu ambiție de a face ceva important. Ești dispus să faci promisiuni mărețe, dar trebuie să te gândești dacă chiar le poți îndeplini.

Vărsător

Sâmbătă: Profită din plin de șansele ivite sâmbătă și pune-ți creativitatea în valoare. Este un moment bun pentru a face un pas important în carieră.
Duminică: O rudă mai în vârstă se decide să îți întindă o mână de ajutor, posibil să îți ofere ceva bani. Acceptă acest dar și pune deoparte ceea ce primești. Îți poate fi foarte util mai târziu!

Pești

Sâmbătă: Ai o zi excelentă și te simți încrezător în propriile forțe. Poți primi unele laude de unde te aștepți cel mai puțin.
Duminică: Posibil să primești o sumă neașteptată de bani, lucru care îți provoacă o mare satisfacție și ție, dar și partenerului de viaţă.

Info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.