HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2017 – Previziuni pentru toate zodiile

0
374
foto http://astrology.wikia.com

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2017 Taurii îşi fac planuri măreţe, în timp ce pentru Fecioare se prefigurează un rezultat excelent.

Berbec

Le strici cheful celor din jur cu atâtea comentarii acide, deci ai grijă ce spui! Unii se simt bine, sunt inspiraţi de planuri măreţe de la care au mari aşteptări, dar apari tu cu ton autoritar şi critici tot ce visează aceştia. Fii mai atent la ton, pentru că ceilalţi chiar cred în visele lor şi nu acceptă să vină cineva să le ţină lecţii.

Taur

Faci planuri măreţe pentru perioada următoare, cu mult entuziasm şi datorită contribuţiei celor din jurul tău care au încredere deplină în ceea ce vrei să atingi. Dacă şi ei participa cu ceva, lucrurile vor evolua cu atât mai repede. Rezultatele bune se întrezăresc deja şi te motivează să tragi tare.

Gemeni

Deşi tu nu te comporţi deloc altfel decât eşti de obicei, de data aceasta enervezi la culme un prieten care aştepta alt comportament din partea ta. Tu rămâi rece, raţional, distant la tot ce-ţi spune, or el speră să te motiveze cumva, să te convingă şi pe ţine să participi la un eveniment care lui îi place.

Rac

Colaborezi destul de greu cu ceilalţi, pentru că nu ai parte de tovarăşi pe măsura ta. Unii mai mult te încurcă, alţii nu ştiu altceva decât să critice ceea ce fac ceilalţi, dar cel mai mult te deranjează incompetentii care se bat cu pumnul în piept că le ştiu pe toate.

Leu

Eşti mai sigur pe tine datorită roadelor concrete la care ajungi azi. Când vezi că eforturile tale au şi o urmare materială, fie că e vorba de bani, fie de un ţel atins, eşti mai motivat şi tragi tare. Primeşti o suma de bani pe care ai planificat-o deja pentru o serie de plăţi administrative şi gospodăreşti.

Fecioară

Se prefigurează la orizont un rezultat excelent ce te stimulează la maximum şi dacă mai primeşti de la cei din jur şi aprecieri şi laude, parcă prinzi şi mai mult chef să ajungi mai repede la ţinta visată. Faci paşi mari spre acel moment care va încununa eforturile tale din ultima perioadă şi va deschide o etapă nouă şi mai interesantă de acum înainte.

Balanţă

Te cramponezi de probleme mărunte şi le faci să pară mai mari decât sunt. Unele nici n-ar merită luate în seamă, dar te agăţi de ele ca şi cum ar fi cele mai mari necazuri ale zilei. Posibil ca şi lipsa unor colaboratori de nădejde să contribuie la complicarea situaţiei, pentru că, dacă ai fi avut pe cine te baza, nu ar fi devenit blocaje pn ceea ce ţi-ai propus.

Scorpion

Ai mare grijă ce alegi astăzi, pentru că eşti în faţa unei decizii şi nu eşti foarte atent la consecinţele alegerii tale. Ai tendinţa de a trata totul în glumă, de parcă opţiunile disponibile ar fi floare la ureche, dar mai târziu s-ar putea să începi să te gândeşti dacă nu cumva cealaltă varianta era mai bună.

Săgetător

Nu te poţi debarasa de o amintire urâtă din trecut care are încă efecte negative asupra ta. Ar fi trebuit să uiţi demult acele momente triste, dar tu continui să te ţii de acea situaţie neplăcută pe care o porţi în memorie că pe o pată neagră a vieţii tale. S-ar putea să se ivească acum ocazia de a repara greşeala, de a şterge această pată din amintirea sau de pe reputaţia ta.

Capricorn

Mult aşteptata veste bună apare când nu mai credeai că este posibil să se întâmple. Ai tot stat ca pe ghimpi cu ochii la orizont, sperând să se ivească ceva bun, şi iată că răbdarea ta este răsplătită din plin de ceea ce afli chiar azi. Ţi s-a promis mai demult acest moment, dar a durat atât de mult încât aproape că îi luaseşi complet gândul.

Vărsător

Ce bine începi săptămâna! Cu un tonus pozitiv, cu optimism şi entuziasm, cu zâmbetul pe buze şi cu o atitudine de viaţă deschisă, pregătit pentru tot ce apare nou la orizont. Rareori vezi asemenea atitudine deschisă în faţa noului, şi pentru că tu ai o relaţie specială cu ziua de mâine, eşti gata pentru orice.

Peşti

Deşi eşti obosit din cauza unui program arhi-încărcat, eşti nevoit să te concentrezi asupra unei sarcini noi. Pentru că e pe placul tău, practic te vei dedica ei, pentru că întotdeauna îţi plac noile provocări şi spui oricând prezent noutăţilor. Mai greu va fi să te întorci la treburile lăsate deoparte pentru a face loc noutăţii.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.