HOROSCOP 23 OCTOMBRIE – Care sunt previziunile pentru fiecare zodie

0
354
foto huff

HOROSCOP 23 OCTOMBRIE  Sextilul Lună-Venus favorizează armonia în relaţiile sociale şi sentimentale. Ne putem aştepta la o zi liniştită, cu respect reciproc şi fără conflicte.

Relaţiile de prietenie sau de parteneriat care iau naştere astăzi au şanse să se dovedească serioase şi durabile.

Berbec

Începutul acestei săptămâni îţi aduce cheltuieli importante. Poate fi vorba atât despre cheltuieli comune cu neamurile, partenerul de viaţă, cât şi cheltuieli profesionale. Dar se conturează variante noi de câştig prin activitatea desfăşurată la locul de muncă.

Taur

Priveşte atent la relaţiile parteneriale în care eşti implicat. Sunt zile bune pentru a aduna argumente pro şi contra, atât pentru relaţia de cuplu, cât şi pentru relaţiile profesionale. În mod special, relaţiile profesionale îţi creează neplăceri deocamdată. De aceea fii prudent şi acţionează în consecinţă.

Gemeni

Se pare că doreşti să te implici în multe activităţi. Atât acasă, în familie, cât şi la serviciu eşti foarte solicitat de către ceilalţi. Chiar dacă ai toate intenţiile bune de a le rezolva pe toate, temperează-ţi elanul şi selectează-ţi priorităţile. Organsimul este obosit, având nevoie de odihnă, dietă uşoară şi aer curat.

Rac

Este bine să te ocupi de cei dragi, dar să îţi rezervi momente şi pentru un hobby. Disciplinează-ţi gândurile, pentru că tendinţa de a vorbi mult, mai ales despre subiecte puţin cunoscute, îţi poate crea neplăceri pe termen lung cu persoanele din anturajul apropiat.

Leu

Sunt zile minunate pentru a le petrece alături de familie şi de rude. Treburile gospodăreşti le poţi desfăşura mai uşor şi mai ales poţi primi sprijinul celor dragi. Neplăceri pot apărea de la bugetul disponibil pentru cheltuieli. Se pare că toată lumea aşteaptă să investeşti numai tu în spaţiul locativ, în achitarea facturilor sau datoriilor comune.

Fecioară

Ar fi minunat să faci excursii, vizite la rude şi prieteni, dar şi să studiezi sau să înveţi lucruri noi. Farmecul tău, entuzisamul de care dai dovadă îţi va atrage admiratori, dar şi persoane care vor dori să te contrazică. Recomandabil este să-ţi alegi cuvintele cu grijă, să vorbeşti puţin, direct şi la obiect.

Balanţă

Pe căi mai puţin convenţionale se pare că ţi se vor rotunji veniturile în aceste zile. Fii prudent şi evită câştigurile din surse puţin cunoscute, dar şi investiţiile pe termen lung. Pe de altă parte vei fi tentat să cheltuieşti, ceea ce nu se recomandă.

Scorpion

Zilele acestea sunt potrivite schimbării pe toate planurile vieţii tale. Astfel ai putea renunţa uşor la relaţii, situaţii, obiceiuri, concepţii şi planuri de viaţă care nu îţi mai sunt de folos. Provocările venite din partea prietenilor, admiratorilor sau colegilor din segmentul profesional te vor face să iei măsurile necesare pentru a-ţi atinge scopurile.

Săgetător

Ar fi minunat să te detaşezi de forfota cotidiană, să laşi deoparte grijile şi pur şi simplu să te ocupi numai de banalităţi. Energia vitală este fluctuantă şi de aici sănătatea este deficitară. Evită munca în exces, discuţiile ample şi luarea deciziilor importante.

Capricorn

Sunt zile bune pentru dialoguri cu prietenii şi cu persoanele care te pot susţine în plan socio-profesional. Totul este să ai răbdare, să asculţi ce îţi spun alţii şi să fii deschis la schimbări pe toate planurile. Posibil să reiei unele subiecte vechi, legate de profesia ta sau de locul de muncă actual.

Vărsător

Eşti înconjurat de multă lume, fie că te afli acasă, printre rude, fie că te afli la serviciu. Ceilalţi vor fi atenţi la vorbele şi gesturile tale, reuşind să observe fiecare amănunt. Evită excesele de orice fel şi fii tu însuţi! Provocările sunt multiple, când te aştepţi mai puţin şi mai ales de la cine te aştepţi mai puţin.

Peşti

În aceste zile te poţi bucura din plin de lecturi deosebite, expoziţii de artă sau de vizitarea unor târguri de sezon. Dorinţa de rafinare sufletească, de abordare a unor filozofii de viaţă complet noi este mare şi ai şanse minunate de a o îndeplini. Niscai obstacole poţi întâmpina dinspre partenerul de viaţă.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.