HOROSCOP 2 IULIE – Vezi ce prezic astrele pentru azi

0
259

HOROSCOP 2 IULIE  Berbecii intră în conflicte care pot căpăta accente periculoase, fie cu membrii familiei, fie cu superiorii.

Loading...

Horoscop 2 iulie 2017 – Berbec

Există riscul unor confruntări care pot căpăta accente periculoase, fie cu membrii familiei, fie cu superiorii, în funcție de ce te preocupă mai mult în această perioadă, planul intim sau cel profesional.

Horoscop 2 iulie 2017 – Taur

Divergențele acute cu cei din anturajul apropiat reprezintă marele pericol al acestei zile. Știind asta, ar fi bine să-ți faci un plan ca să eviți tocmai astfel de conflicte.

Horoscop 2 iulie 2017 – Gemeni

S-ar putea să ajungi la concluzii eronate, în urma unor situații în care ți se refuză o solicitare sau ți se oferă cu totul altceva decât ai cerut. Supărarea nu reprezintă o soluție, nici exagerările.

Horoscop 2 iulie 2017 – Rac

Este o zi dificilă, marcată de momente în care va fi foarte greu să ții sub control tendința de a reproșa câte în lună și în stele partenerului de cuplu sau altor persoane importante din viața ta.

Horoscop 2 iulie 2017 – Leu

Vei fi tentat să regreți anumite eforturi, de pe urma cărora nu ai primit recompensa sperată, sau să decizi să nu te mai implici așa de mult în activitatea profesională.

Horoscop 2 iulie 2017 – Fecioară

Se poate ajunge la un punct culminant al intensității în conflictele cu cei dragi, indiferent că sunt copiii, prietenii sau rudele. Ar fi bine să-ți păstrezi calmul.

Horoscop 2 iulie 2017 – Balanță

Se poate ajunge la etapa finală a unor conflicte din familie, pentru că unii dintre cei implicați își pierd răbdarea și îngăduința pe care le-au dovedit până acum.

Horoscop 2 iulie 2017 – Scorpion

Este posibil să iasă la lumină un conflict care trenează de mai mult timp. O intervenție pașnică va face diferența, dar trebuie să fie cineva dispus să facă acest lucru.

Horoscop 2 iulie 2017 – Săgetător

Este esențial să nu te lași dus de val astăzi, pentru că valul te duce spre tentații cu care te întâlnești mai rar – de exemplu, aceea de a face ceva ce știi că nu e deloc corect.

Horoscop 2 iulie 2017 – Capricorn

Stabilitatea relației de cuplu poate fi serios pusă la încercare astăzi, pe fondul unei dispoziții războinice de ambele părți sau de intervenția unui factor extern.

Horoscop 2 iulie 2017 – Vărsător

Se poate vorbi despre devitalizare, oboseală, dar și despre o apatie, care, culmea, te va proteja de alte probleme – de exemplu, de certuri cu apropiații.

Horoscop 2 iulie 2017 – Pești

În ciuda aparențelor, conflictele care ar putea umbri această zi nu duc la despărțiri. Sentimentele implicate sunt însă intense și pot provoca o stare de tensiune accentuată.

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.